Seurue-keskusteluiden ääniongelmien vianmääritys Xbox Onessa

Party-ongelmia?

Seurue-toiminnolla voit kokoontua ja keskustella ystävien kanssa Xbox Onessa. Voit keskustella jopa seitsemän ystävän kanssa samanaikaisesti. Lisätietoja seurueen aloittamisesta on ohjeaiheessa Seurueen aloittaminen Xbox Onessa.

Huomautus Jos et pysty siirtymään seuruekeskusteluun, perehdy ohjeaiheeseen Ei voi siirtyä Party-keskusteluun Xbox Onessa.

Ohjeaiheesta Xbox One -konsolin ääniasetusten määrittäminen voit varmistaa, että olet määrittänyt äänijärjestelmän oikein.

Jos sinulla on seurueisiin liittyviä ääniongelmia, alla olevien ratkaisujen avulla voit mahdollisesti ratkaista yleiset ongelmat.

Ratkaisut

Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-06-27T06:43:52.0044685+00:00

Toinen osapuoli ei kuulu seurue-keskusteluun liittymisen jälkeen

Jos et seurueeseen liittymisen jälkeen kuule henkilöä, jonka kanssa yrität keskustella, kokeile seuraavia vihjeitä:

• Varmista, että tietosuoja-asetuksesi sallivat kommunikoinnin kaikkien kanssa.
  • Poista sen henkilön mykistys tai esto, jonka kanssa yrität keskustella. Voit poistaa mykistyksen valitsemalla Seuruekeskustelu ja toimimalla seuraavasti:
    1. Laajenna seuruekeskustelun osanottajien luettelo.
    2. Valitse henkilö, jonka mykistyksen haluat poistaa.
    3. Valitse Poista mykistys.
  • Tarkista seurueikkunasta, että olet liittynyt seuruekeskusteluun.
  • Katso, kohtaatko verkkoviiveitä tai muita verkko-ongelmia. Voit tehdä tämän tarkistamalla verkon yksityiskohtaiset verkkotilastot. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox Onen verkkoasetukset.
  • Kokeile Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisussa annettuja ohjeita.

Ääni kaikuu toisen henkilön puhuessa

Jos kuulet voimakasta kaikua ja käytät Kinectiä puheen syöttölaitteena, sinun kannattaa suorittaa Kinectin kalibrointiprosessi. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Valitse Kinect ei kuule minua.
  7. Kalibroi Kinect uudelleen noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.

Kinect ei tunnista sinua, kun puhut

Jos et näe vihreää animoitua Kinect-palloa, kun puhut, Kinect-keskustelu on mahdollisesti poistettu käytöstä. Kytke Xbox One -kuulokemikrofoni tai kokeile seuraavia toimia:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Kinect ja laitteet.
  5. Valitse Kinect.
  6. Valitse Käytä Kinect-mikrofonia keskusteluun.

Huomautus Tämä on koko järjestelmän laajuinen asetus, joten jos otat sen käyttöön täällä, Kinect-mikrofonia voi käyttää myös peleissä ja Skypessa.

Seurue-keskustelun ääni kuuluu televisiosta, vaikka kuulokemikrofoni on kytkettynä

Jos kuulet seurue-keskustelun television kaiuttimista myös kuulokemikrofonin kytkemisen jälkeen, sinun on ehkä liitettävä ohjain profiiliisi uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Vieritä ylös tililuetteloon.
  3. Valitse pelaajakuva ja valitse sitten Vaihda profiilia.

Pelin tai sovelluksen ääni katoaa äänikeskustelun aikana

Jos käytössä oleva peli tai sovellus muuttuu Kinectiä seuruekeskustelun tai Skype-puhelun aikana käytettäessä hiljaiseksi tai kuulumattomaksi, keskustelumikseri on ehkä asetettu säätämään vain keskustelua. Voit muuttaa äänenvoimakkuustasoa viestinnän aikana säätämällä keskustelumikserin asetuksia:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Näyttö ja ääni.
  5. Valitse Äänenvoimakkuus.
  6. Valitse Keskustelumikseri.
  7. Valitse jokin käytettävissä olevista vaihtoehdoista.