Xbox One -konsolin käynnistäminen tai sammuttaminen

Xbox One -konsolin käynnistäminen

Voit käynnistää konsolin seuraavilla tavoilla:

• Paina langattoman ohjaimen Xbox-painiketta .
  • Käynnistä konsoli painamalla sen etuosassa olevaa virtapainiketta.
Kuva 1: Alkuperäinen Xbox One Kuva 2: Xbox One S

Vianmääritys

Jos sinulla on Xbox One -konsolin käynnistämiseen liittyviä ongelmia, toimi seuraavasti:

• Jos sinulla on alkuperäinen Xbox One, varmista, että virtalähteen valo palaa valkoisena tai oranssina. Jos virtalähteen valo ei pala, varmista, että virtajohdot on kytketty kunnolla pistorasiaan ja konsoliin.
  • Jos sinulla on Xbox One S, irrota konsolin virtajohto 10 sekunniksi pistorasiasta ja kytke se uudelleen.
  • Jos käytät konsolin käynnistämiseen langatonta ohjainta, toimi seuraavasti:

Xbox One -konsolin sammuttaminen

Voit katkaista Xbox One -konsolin virran seuraavilla tavoilla:

• Paina langattoman ohjaimen Xbox-painiketta , kunnes virtavalikko tulee näyttöön. Valitse sitten konsolin sammutustapa.
  • Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    1. Valitse Asetukset.
    2. Valitse Sammuta konsoli.
    3. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  • Käynnistä konsoli painamalla sen etuosassa olevaa virtapainiketta.

Xbox One -konsolille määrittämäsi virtatilan mukaan konsoli siirtyy pikakäynnistystilaan tai sammuu kokonaan. Lisätietoja virtatiloista on ohjeaiheessa Tietoja virransäästö- ja pikakäynnistystiloista.

Vianmääritys

Jos sinulla on Xbox One -konsolin sammuttamiseen liittyviä ongelmia, toimi seuraavasti:

• Paina konsolin virtapainiketta noin 10 sekunnin ajan. Tämä pakottaa konsolin sammumaan.
  • Viimeisenä keinona voit irrottaa konsolin pistorasiasta. Huomaa, että tämä voi vaikuttaa käynnissä olevaan tehtävään. Jos esimerkiksi irrotat konsolin pistorasiasta pelin tallennuksen aikana, peli voi hävitä tai vioittua.

Tärkeää Älä irrota konsolia pistorasiasta järjestelmäpäivitysten asennuksen aikana.

Äänikomentojen käyttäminen

Jos sinulla on Kinect ja komentoa tuetaan valitsemallasi kielellä, voit käynnistää konsolin äänikomennolla. Sano ”Xbox, on” (Xbox, päälle), tai jos sinulla on Cortana, sano ”Hey Cortana, Xbox on” (Hei Cortana, Xbox päälle).

Voit sammuttaa konsolin sanomalla ”Xbox, turn off” (Xbox, sammu), tai jos sinulla on Cortana, sanomalla ”Hey Cortana, turn off” (Hei Cortana, sammu).