Xbox One -konsolin päivittäminen

Kehitämme Xbox Onea jatkuvasti. Jos konsolisi on määritetty hakemaan päivitykset automaattisesti, päivitämme konsolin, kun päivityksiä on saatavilla. Muussa tapauksessa saat päivityskehotteen.

Automaattiset päivitykset

Voit määrittää konsolin hakemaan päivitykset automaattisesti seuraavasti:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitse Asetukset > Kaikki asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä > Päivitykset.
  3. Jos haluat, että konsoli päivitetään automaattisesti, sinun on valittava Pidä konsoli päivitettynä. Jos haluat pitää pelit ja sovellukset ajan tasalla, valitse Pidä pelit ja sovellukset päivitettynä.

Manuaaliset päivitykset

Jos haluat hakea päivityksen manuaalisesti, toimi seuraavasti:

1. Varmista, että konsoli on yhteydessä Internetiin, avaa opas ja valitse Asetukset > Kaikki asetukset.
  2. Valitse Järjestelmä > Päivitykset > Päivitä konsoli.

Jos päivityksiä ei ole saatavilla, konsoli on ajan tasalla.

Mikä versio on käytössä?

Jos haluat tarkistaa konsolin järjestelmäversion, avaa opas, valitse Asetukset > Kaikki asetukset ja sen jälkeen Järjestelmä > Päivitykset.

Voit tarkistaa, milloin konsoli on viimeksi päivitetty, valitsemalla Latest console update status (Viimeisin konsolin päivityksen tila).

Ennakkoversio-ohjelma

Jos olet mukana ennakkoversio-ohjelmassa, konsoli voidaan päivittää tavallista useammin, kun valmistelemme uutta päivitystä julkistamista varten. Voimme myös toteuttaa ennakkoversiopäivitykset vaiheittain – jotkin ennakkoversio-ohjelmaan osallistuvat käyttäjät voivat saada päivitykset eri aikaan kuin muut.

Jos haluat osallistua ennakkoversio-ohjelmaan, perehdy Xbox One -ennakkoversio-ohjelman usein kysyttyihin kysymyksiin.