Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit hankkia Xbox Insider Hub -sovelluksen ja käyttää sitä kokeillaksesi Xbox Insider -ohjelmaan. Löydät myös vastauksia Xbox Insider Hubiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen

Kohdassa Xbox One -konsolit

1. Valitse käyttöliittymän Store (Kauppa) -välilehti tai valitse oppaasta Kauppa .
  2. Valitse Hae.
  3. Hae Xbox Insider -keskusta.
  4. Valitse tuotesivulla Get/Install (Hanki/Asenna).

Lisätietoja Xbox Insider -keskuksen käyttämisestä on ohjeaiheessa Kaikki, mitä Xbox Insider -ohjelmasta tulee tietää.

Tietokoneessa

Xbox Insider -keskus voidaan asentaa Windows 10 -tietokoneeseen Windows-kaupasta.

1. Avaa Windows-kauppa.
  2. Hae Xbox Insider -keskusta.
  3. Valitse Hanki/Asenna.

Xbox Insider -keskuksen käynnistäminen

Kohdassa Xbox One -konsolit

1. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset-välilehdestä Xbox Insider Hub.

Kiinnitä Xbox Insider Hub sen käynnistämisen helpottamiseksi koontinäytön Aloitus-välilehden Kiinnitykset-kohtaan.

Tietokoneessa

1. Paina Käynnistys-valikon painiketta.
  2. Valitse Xbox Insider Hub sovellusten luettelosta.

Käytön helpottamiseksi voit kiinnittää sovelluksen aloitusvalikkoon napsauttamalla sovelluksen kuvaketta hiiren kakkospainikkeella ja valitsemalla Kiinnitä aloitusnäyttöön.

Huomautus Jos olet käynnistämässä Xbox Insider Hubia ensimmäisen kerran, sinun on hyväksyttävä Xbox Insider -ohjelman osallistumisehdot.

Asenna Xbox Insider -keskus toiseen Xbox One -konsoliin.

1. Kirjaudu sisään Xbox Insider -ohjelmaan rekisteröimälläsi pelaajatunnuksella.
  2. Siirry kohtaan Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Valmis asennukseen -välilehdestä Xbox Insider Hub.
  4. Valitse Asenna.

Käynnistä uudelleen Xbox Insider -keskus Xbox One -konsolissasi.

1. Siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan.
  2. Valitse Valmis asennukseen -välilehdestä Xbox Insider Hub.
  3. Valitse Asenna.

Xbox Insider -ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse Asetukset > Hallitse laitteita.
  3. Valitse konsolit, joiden rekisteröinnin haluat poistaa Xbox Insider -ohjelmasta.
  4. Poista Xbox Insider Hubin asennus.

Lisätietoja sovellusten ja pelien asennuksen poistamisesta on artikkelissa Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi.

Rekisteröityminen esiversiota varten

Esiversio voi sisältää pelejä, sovelluksia, elämyksiä ja Xbox One Update Preview -ohjelman. Voit rekisteröityä seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse näytön vasemmalta puolelta Insider content (Insider-sisältö).
  3. Valitse esiversio.
  4. Valitse Join (Liity).
  5. Valitse ryhmä, johon haluat liittyä, ja sitten Done (Valmis).
  6. Lue seuraavassa näytössä esiversio-ohjelman osallistumisohjeet ja valitse sitten Accept (Hyväksy).

Osallistuminen esiversio-ohjelmaan

Kun osallistut esiversio-ohjelmaan, huomaat varmasti, että Xbox Insider Hubin Preview Details (Esiversion tiedot) -sivu on paras paikka hankkia tietoja. Osallistuminen esiversio-ohjelmaan voi tuntua itsestään selvältä, mutta käytön aloittamiseksi sinun kannattaa tutustua viimeisimmät uutiset sisältävään Announcements (Ilmoitukset) -kohtaan ja sitten perehtyä Quests (Tehtävät) -kohtaan.

Preview Details (Esiversion tiedot) -sivu sisältää seuraavat välilehdet:

• Info (Tiedot): perustietoja esiversio-ohjelmasta, muun muassa kelpoisuusvaatimuksista.
  • Announcements (Ilmoitukset): esiversio-ohjelman viimeisimmät uutiset, muun muassa julkaisutiedot, ajoitetut toistoajat ja kilpailut.
  • Quests (Tehtävät): skenaarioita, jotka voit käydä läpi ja joiden pohjalta voit antaa palautetta kokemuksistasi. Suorittamalla tehtävät saat kokemuspisteitä.
  • Surveys (Kyselyt): nopea tapa lähettää kehittäjille palautetta esiversiosta käymättä tiettyjä vaiheita tai skenaarioita läpi. Suorittamalla kyselyt saat kokemuspisteitä.
  • Known issues (Tunnetut ongelmat): Lue tietoja esiversion ilmoitetuista ongelmista sekä etsi vihjeitä ja kiertoratkaisuja.

Välilehtien lisäksi voit käyttää myös Quick Polls (Pikakyselyt) -kohdan lyhyitä monivalintakyselyitä, joiden avulla voit lähettää nopeasti palautetta. Löydät pikakyselyt Xbox Insider Hubin pääsivulta.

Esiversio-ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus.
  2. Valitse näytön vasemmalta puolelta Insider content (Insider-sisältö).
  3. Valitse esiversio-ohjelma, johon olet osallistumassa.
  4. Valitse Manage (Hallitse).
  5. Valitse Unenroll (Poista rekisteröinti) ja sitten Done (Valmis).

Xbox Insider XP:n ansainta

Hankkimalla Xbox Insider -kokemuspisteitä voit nostaa tasoasi, avata uusia Xbox Insider -tasoja ja parantaa sijoitustasi tulostaulukoissa. Saat kokemuspisteitä suorittamalla tehtäviä, vastaamalla kyselyihin ja pikakyselyihin sekä osallistumalla muihin Xbox Insider -ohjelman toimintoihin. Aika ajoin Xbox Insider -kokemuspisteitä käytetään määrittämään esikatselumahdollisuudet valitulle Insider-sisällölle.

Xbox Insider -kokemuspisteiden tarkasteleminen

Xbox Insider -kokemuspisteet sisältävät kaikki ansaitsemasi kokemuspisteet, joilla on vaikutusta Xbox Insider -tasoosi ja sijoitukseesi tulostauluissa. Xbox Insider -kokemuspisteet näkyvät Friends (Ystävät) -tulostaulussa ja yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa.

Xbox Insider -tason nostaminen

Xbox Insider -tasosi määrittää sijoituksesi Xbox Insider -ohjelmassa. Hankkimalla lisää kokemuspisteitä voit nostaa Xbox Insider -tasoasi ja parantaa sijoitustasi. Xbox Insider -tasosi näkyy Xbox Insider Hubin aloitussivulla olevassa Xbox Insider -profiilissa.

Xbox Insider -tulostaulusijoituksen tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella sijoitustasi Friends (Ystävät) -tulostaulussa tai yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Valitse pääsivulta Xbox Insider -profiilisi.
  3. Liiku sivulla alaspäin ja valitse Friends (Ystävät)- tai Global (Yleinen) -tulostaulu sijoituksesi tarkastelemista varten.

Xbox Insider Hubin usein kysytyt kysymykset

Ystäväni on oikeutettu esiversioon, mutta minä en. Mikä siihen on syynä?

Kaikki esiversiot eivät ole kaikkien Xbox Insider -käyttäjien käytettävissä. Ohjelman osanottajat voivat olla oikeutettuja esiversioihin tietyin ehdoin, joita ovat muun muassa kiinnostuksen kohteet, Xbox Insider -käyttäjänä vietetty aika, Xbox Insider -kokemuspisteet, aikaisempi osallistuminen Insider-esiversio-ohjelmiin ja muut tekijät.

En ole oikeutettu mihinkään esiversioon. Onko se normaalia?

Kaikki Xbox Insider -käyttäjät eivät ole oikeutettuja esiversioihin, kun he lataavat Xbox Insider Hubin. Voit kuitenkin kasvattaa mahdollisuuksiasi tulla valituksia tuleviin esikatseluihin vastaamalla tehtäviin, kyselyihin ja gallupeihin ja ilmoittamalla löytämistäsi ongelmista käyttämällä Ilmoita ongelmasta -toimintoa Xbox Onessa sekä Windows Palautekeskuksessa ja antamalla palautetta pelaamis- ja Xbox-kokemuksista Windows 10:ssä.

Xbox Insider -kokemuspisteeni tai Xbox Insider -tasoni on virheellinen. Mitä voin tehdä?

1. Paina ohjaimen Xbox -painiketta .
  2. Valitse virtavalikosta Report a problem (Ilmoita ongelmasta).
  3. Valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  4. Valitse Select category (Valitse luokka) -näytöstä Xbox Insider Program (Xbox Insider -ohjelma).
  5. Valitse Select sub-category (Valitse alaluokka) -näytöstä Xbox Insider Stats (Xbox Insider -tilastot).
  6. Kirjoita Title and Description (Nimi ja kuvaus) -kohtaan ongelman nimi ja ristiriidan kuvaus eli se, miten näkemäsi poikkeaa odotetusta.
  7. Valitse Valmis.