Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen Xbox Onessa

Tällä sivulla kerrotaan, miten voit hankkia Xbox Insider Hub -sovelluksen ja käyttää sitä kokeillaksesi Xbox Insider -ohjelman esiversioita. Löydät myös vastauksia Xbox Insider Hubiin liittyviin usein kysyttyihin kysymyksiin.

Xbox Insider Hub -sovelluksen hankkiminen Xbox Onessa

Xbox Insider Hub on Xbox Preview Dashboard -sovelluksen päivitys. Jos konsolisi on pikakäynnistystilassa ja automaattiset päivitykset ovat käytössä, päivitetyn sovelluksen pitäisi latautua automaattisesti yön aikana.

Jos konsoli on virransäästötilassa tai automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä, toimi seuraavasti:

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Päivitykset-välilehdestä Xbox Preview Dashboard.
  3. Kun päivitys on suoritettu, sovelluksen nimeksi ja kuvakkeeksi muuttuu Xbox Insider Hub.

Xbox Insider Hubin käynnistäminen

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Sovellukset-välilehdestä Xbox Insider Hub.

Kiinnitä Xbox Insider Hub sen käynnistämisen helpottamiseksi koontinäytön Aloitus-välilehden Kiinnitykset-kohtaan.

HuomautusJos olet käynnistämässä Xbox Insider Hubia ensimmäisen kerran, sinun on hyväksyttävä Xbox Insider -ohjelman osallistumisehdot.

Xbox Insider Hubin asentaminen toiseen laitteeseen

1. Kirjaudu sisään Xbox Insider -ohjelmaan rekisteröimälläsi pelaajatunnuksella.
  2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Valmis asennukseen -välilehdestä Xbox Insider Hub.
  4. Valitse Asenna.

Xbox Insider Hubin asentaminen uudelleen

1. Siirry Omat pelit ja sovellukset -kohtaan.
  2. Valitse Valmis asennukseen -välilehdestä Xbox Insider Hub.
  3. Valitse Asenna.

Xbox Insider -ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Valitse Settings > Manage devices (Asetukset > Hallitse laitteita).
  3. Valitse konsolit, joiden rekisteröinnin haluat poistaa Xbox Insider -ohjelmasta.
  4. Poista Xbox Insider Hubin asennus.

Lisätietoja sovellusten ja pelien asennuksen poistamisesta on artikkelissa Xbox One -pelien tai -sovellusten poistaminen kiintolevytilan vapauttamiseksi.

Rekisteröityminen esiversiota varten

Esiversio voi sisältää pelejä, sovelluksia, elämyksiä ja Xbox One Update Preview -ohjelman. Voit rekisteröityä seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Valitse näytön vasemmalta puolelta Insider content (Insider-sisältö).
  3. Valitse esiversio.
  4. Valitse Join (Liity).
  5. Valitse ryhmä, johon haluat liittyä, ja sitten Done (Valmis).
  6. Lue seuraavassa näytössä esiversio-ohjelman osallistumisohjeet ja valitse sitten Accept (Hyväksy).

Osallistuminen esiversio-ohjelmaan

Kun osallistut esiversio-ohjelmaan, huomaat varmasti, että Xbox Insider Hubin Preview Details (Esiversion tiedot) -sivu on paras paikka hankkia tietoja. Osallistuminen esiversio-ohjelmaan voi tuntua itsestään selvältä, mutta käytön aloittamiseksi sinun kannattaa tutustua viimeisimmät uutiset sisältävään Announcements (Ilmoitukset) -kohtaan ja sitten perehtyä Quests (Tehtävät) -kohtaan.

Preview Details (Esiversion tiedot) -sivu sisältää seuraavat välilehdet:

• Info (Tiedot): perustietoja esiversio-ohjelmasta, muun muassa kelpoisuusvaatimuksista.
  • Announcements (Ilmoitukset): esiversio-ohjelman viimeisimmät uutiset, muun muassa julkaisutiedot, ajoitetut toistoajat ja kilpailut.
  • Quests (Tehtävät): skenaarioita, jotka voit käydä läpi ja joiden pohjalta voit antaa palautetta kokemuksistasi. Suorittamalla tehtävät saat kokemuspisteitä.
  • Surveys (Kyselyt): nopea tapa lähettää kehittäjille palautetta esiversiosta käymättä tiettyjä vaiheita tai skenaarioita läpi. Suorittamalla kyselyt saat kokemuspisteitä.
  • Known issues (Tunnetut ongelmat): Lue tietoja esiversion ilmoitetuista ongelmista sekä etsi vihjeitä ja kiertoratkaisuja.

Välilehtien lisäksi voit käyttää myös Quick Polls (Pikakyselyt) -kohdan lyhyitä monivalintakyselyitä, joiden avulla voit lähettää nopeasti palautetta. Löydät pikakyselyt Xbox Insider Hubin pääsivulta.

Esiversio-ohjelmaan osallistumisen lopettaminen

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Valitse näytön vasemmalta puolelta Insider content (Insider-sisältö).
  3. Valitse esiversio-ohjelma, johon olet osallistumassa.
  4. Valitse Manage (Hallitse).
  5. Valitse Unenroll (Poista rekisteröinti) ja sitten Done (Valmis).

Kokemuspisteiden hankkiminen

Hankkimalla kokemuspisteitä voit nostaa tasoasi, avata uusia Xbox Insider -tasoja ja parantaa sijoitustasi tulostaulukoissa. Saat kokemuspisteitä suorittamalla tehtäviä, vastaamalla kyselyihin ja pikakyselyihin sekä osallistumalla muihin Xbox Insider -ohjelman toimintoihin.

Korkealla tasolla olevat Xbox Insider -käyttäjät saavat usein tavallista aikaisemmin mahdollisuuden perehtyä uusiin esiversioihin ja sisältöihin.

Xbox Insider -kokemuspisteiden tarkasteleminen

Xbox Insider -kokemuspisteet sisältävät kaikki ansaitsemasi kokemuspisteet, joilla on vaikutusta Xbox Insider -tasoosi ja sijoitukseesi tulostauluissa. Xbox Insider -kokemuspisteet näkyvät Friends (Ystävät) -tulostaulussa ja yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa.

Xbox Insider -tason nostaminen

Xbox Insider tasosi määrittää sijoituksesi Xbox Insider -ohjelmassa. Hankkimalla lisää kokemuspisteitä voit nostaa Xbox Insider -tasoasi ja parantaa sijoitustasi. Xbox Insider -tasosi näkyy Xbox Insider Hubin aloitussivulla olevassa Xbox Insider -profiilissa.

Xbox Insider -tulostaulusijoituksen tarkasteleminen

Jos haluat tarkastella sijoitustasi Friends (Ystävät) -tulostaulussa tai yleisessä Xbox Insider -tulostaulussa, toimi seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Valitse pääsivulta Xbox Insider -profiilisi.
  3. Liiku sivulla alaspäin ja valitse Friends (Ystävät)- tai Global (Yleinen) -tulostaulu sijoituksesi tarkastelemista varten.

Xbox Insider Hubin usein kysytyt kysymykset

Ystäväni on oikeutettu esiversioon, mutta minä en. Mistä tämä johtuu?

Kaikki esiversiot eivät ole kaikkien Xbox Insider -käyttäjien käytettävissä. Ohjelman osanottajat voivat olla oikeutettuja esiversioihin tietyin ehdoin, joita ovat muun muassa kiinnostuksen kohteet, Xbox Insider -käyttäjänä vietetty aika, Xbox Insider -kokemuspisteet, aikaisempi osallistuminen Insider-esiversio-ohjelmiin ja muut tekijät.

En ole oikeutettu mihinkään esiversioon. Onko tämä normaalia?

Kaikki Xbox Insider -käyttäjät eivät ole oikeutettuja esiversioihin, kun he lataavat Xbox Insider Hubin. Voit kuitenkin parantaa mahdollisuuksiasi tulla valituksi tuleviin esiversio-ohjelmiin vastaamalla tehtäviin, kyselyihin ja pikakyselyihin sekä ilmoittamalla löytämistäsi ongelmista Ilmoita ongelmasta -toiminnolla.

Xbox Insider -kokemuspisteeni tai Xbox Insider -tasoni on virheellinen. Mitä voin tehdä?

1. Paina ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse virtavalikosta Report a problem (Ilmoita ongelmasta).
  3. Valitse Add new problem (Lisää uusi ongelma).
  4. Valitse Select category (Valitse luokka) -näytöstä Xbox Insider Program (Xbox Insider -ohjelma).
  5. Valitse Select sub-category (Valitse alaluokka) -näytöstä Xbox Insider Stats (Xbox Insider -tilastot).
  6. Kirjoita Title and Description (Nimi ja kuvaus) -kohtaan ongelman nimi ja ristiriidan kuvaus eli se, miten näkemäsi poikkeaa odotetusta.
  7. Valitse Done (Valmis).