Kaikki, mitä Xbox Insider -ohjelmasta pitää tietää

Aiheet

Mikä on Xbox Insider -ohjelma?

Xbox Insider -ohjelman kautta innokkaat Xbox-fanit voivat antaa Microsoftille palautetta vielä kehitteillä olevista Xbox Onen päivityksistä, peleistä ja sovelluksista.

Xbox Insider -ohjelma on kehitetty aikaisemmasta Xbox Preview -ohjelmasta. Aikaisemmassa ohjelmassa painotettiin ensisijaisesti järjestelmäpäivitysten ennakkokokeilua, kun taas Xbox Insider -ohjelmassa voit kokeilla ennakkoon järjestelmäpäivitysten lisäksi myös pelejä, sovelluksia ja muita uusia ominaisuuksia.

Liity Xbox Insider -ohjelmaan, niin voit kokeilla Xboxiin kehitteillä olevia sisältöjä ja ominaisuuksia ennakkoon sekä samalla auttaa meitä tekemään niistä entistä parempia. Kerro meille, mistä pidät, mitä ilman et tulisi toimeen ja mitä haluat vielä lisätä. Voit tehdä sen suorittamalla tehtäviä, vastaamalla kyselyihin ja pikakyselyihin sekä ilmoittamalla ongelmista suoraan kehittäjille.

Mitä hyötyä on osallistumisesta Xbox Insider -ohjelmaan?

Osallistumalla Xbox Insider -ohjelmaan voit nauttia yksilöllisestä elämyksestä. Saat automaattisesti oikeudet sisältöjen ennakkokokeiluun kiinnostuksesi kohteiden, Xbox Insider -käyttäjänä viettämäsi ajan, Xbox Insider -tasosi ja -kokemuspisteidesi sekä aikaisempien toimiesi perusteella.

Xbox Insider -keskus tukee pelien, sovellusten, järjestelmäpäivitysten ja uusien ominaisuuksien ennakkokokeilua.

Perehtyminen Xbox Insider -ohjelmaan

Xbox Insider -keskuksen hankkiminen

Lisätietoja Xbox Insider -keskuksen hankkimisesta on ohjeaiheessa Xbox Insider -keskussovelluksen hankinta.

1. Valitse käyttöliittymän Store (Kauppa) -välilehti tai valitse oppaasta Kauppa .
  2. Valitse Haku.
  3. Hae Xbox Insider -keskusta.
  4. Valitse tuotesivulla Get/Install (Hanki/Asenna)

Lisätietoja Xbox Insider -keskuksen käyttämisestä on ohjeaiheessa Xbox Insider keskussovelluksen hankinta.

Insider-esiversioiden hankinnan edellytykset

Jokaisella Insider-sisältöjen esiversiolla on eri kelpoisuusvaatimukset. Voit tarkistaa kunkin esiversion vaatimukset seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus.
  2. Siirry Insider content (Insider-sisältö) -kohtaan.
  3. Valitse haluamasi esiversio.
  4. Kelpoisuusvaatimukset on esitetty Insider-sisältöjen tietosivun Info (Tiedot) -välilehdessä.

Huomautus Insider-sisällöissä näkyvät vain ne esiversiot, joihin olet oikeutettu.

Xbox Insider -ohjelman sopimus

Sinun on hyväksyttävä Xbox Insider -ohjelman sopimus, kun käynnistät Xbox Insider -keskuksen ensimmäisen kerran. Lisätietoja on Xbox Insider -ohjelman sopimussivulla.

Lisätietoja Xbox Insider Hubista on ohjeaiheessa Get the Xbox Insider Hub app (Hanki Xbox Insider -keskussovellus).

Katso lisätietoja palautteen antamisesta ohjeaiheesta How to provide feedback as an Xbox Insider (Miten voit antaa palautetta Xbox Insider -käyttäjänä).

Xbox Insider -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Tarkoittaako se, että kuka tahansa voi liittyä Xbox One Update Preview -ohjelmaan?

Kyllä. Huomaa, että käytettävissä olevat päivityksen esikatseluringit, joita varten voit rekisteröityä, perustuvat Xbox Insider -tasoosi, kokemuspisteisiin jne., aivan kuten pelien ja sovelluksien esikatselutkin.

Miten voin liittyä Xbox One -päivityksen esikatseluun tai siirtää konsolini eri esikatselurinkiin?

1. Käynnistä Xbox Insider -keskus Xbox One -konsolissasi.
  2. Valitse aloitussivulla Insider-sisältö.
  3. Valitse kohdasta Järjestelmä Xbox One Update Preview (Xbox One -päivityksen esikatselu).
  4. Valitse Liity tai Hallitse.
  5. Valitse esikatselurinki valittavissa olevista vaihtoehdoista.

Onko minun hankittava Xbox One -järjestelmäpäivityksiä, jos haluan kokeilla Xbox Insider -ohjelman pelien tai sovellusten esiversioita?

Ei. Xbox One Update Preview -ohjelmaan ei tarvitse rekisteröityä, jos haluat kokeilla Xbox Insider -ohjelman muita esiversioita.

Ystäväni on oikeutettu esiversioon, mutta minä en. Mikä siihen on syynä?

Kaikki esiversiot eivät ole kaikkien Xbox Insider -keskuksen käyttäjien käytettävissä. Osanottajat voivat olla oikeutettuja esiversioihin tietyin ehdoin: he ovat voineet rekisteröityä kehittäjän kautta, kehittäjä on voinut valita heidät tai he vastaavat tiettyjä edellytyksiä, jotka perustuvat muun muassa heidän kiinnostuksen kohteisiinsa, Xbox Insider -ohjelmassa suorittamiinsa toimiin, Xbox Insider -käyttäjänä viettämäänsä aikaan ja Xbox Insider -kokemuspisteisiinsä.

Esiversion tilana on Insider content (Insider-sisältö) -kohdassa Joined (Liitytty), mutta poistumisvaihtoehtoa ei ole. Mikä siihen on syynä?

Jotkin Insider content (Insider-sisältö) -kohdan kohteet, joiden tilana on Joined (Liitytty), ovat ohjelmia, joihin sinut on rekisteröity automaattisesti muiden tekijöiden perusteella. Yleensä nämä ohjelmat eivät ole esiversioita, vaan tehtävien, kyselyjen tai ilmoitusten kokoelmia. Esimerkiksi kaikki Insider-käyttäjät, jotka käynnistävät Xbox Insider -keskuksen ja hyväksyvät käyttöehdot, rekisteröidään automaattisesti Xbox Insider -ohjelmaan. Täältä löydät yleisiä ilmoituksia, kyselyjä ja tehtäviä, joiden avulla voimme perehtyä kiinnostuksen kohteisiisi ja ilmoittaa sinulle uusista mahdollisuuksista.

Voit poistua näistä ohjelmista lopettamalla Xbox Insider -keskuksen käytön tai poistamalla sen asennuksen.

Lopetin osallistumisen Xbox Insider -ohjelmaan. Voinko palata?

Kyllä. Asenna uudelleen Xbox Insider -keskussovellus Valmiina asennettavaksi -luettelosta Omat pelit ja sovellukset -kohdasta. Jos et löydä sitä sieltä, etsi se Kaupasta.

Ostin uuden konsolin. Voinko käyttää sitä osallistuakseni Xbox Insider -ohjelmaan?

Kyllä. Asenna Xbox Insider -keskussovellus Valmiina asennettavaksi -luettelosta Omat pelit ja sovellukset -kohdasta. Jos et löydä sitä sieltä, etsi se Kaupasta.

Myin konsolini. Miten voin lopettaa osallistumisen Xbox Insider -ohjelmaan?

Voit poistaa konsolisi ohjelmasta käyttämällä mitä tahansa toista Xbox One -konsolia, johon on asennettu Xbox Insider -keskus. Voit lopettaa osallistumisen ohjelmaan kyseisessä konsolissa käynnistämällä Xbox Insider -keskussovelluksen ja valitsemalla Settings (Asetukset) > Manage Devices (Hallitse laitteita). Täällä voit poistaa minkä tahansa sinulle rekisteröidyn konsolin rekisteröinnin.

Huomautus Rekisteröinnin poistamisen suorittaminen voi kestää jopa 72 tuntia, jonka aikana voit edelleen vastaanottaa konsoli-, peli- tai sovelluspäivityksiä. Kun rekisteröinnin poistoprosessi on suoritettu, konsoli voidaan palauttaa tehdasasetuksiin. Jos konsolin palauttaminen tehdasasetuksiin on tarpeen, tietojasi ei poisteta, jos käytät konsolin Päivitä-asetusta.

Perheelläni on yhteinen konsoli. Voimmeko me kaikki osallistua Xbox Insider -ohjelmaan?

Kyllä. Xbox Insider -ohjelmassa kaikki perheenjäsenet voivat osallistua ohjelmaan. Kaikki Xbox Insider -keskuksen käynnistävät käyttäjät voivat käyttää esiversioita kyseisessä konsolissa, jos he ovat oikeutettuja siihen.

Huomautus jotkin pelin tai sovelluksen esikatselut ovat vain tietyn käyttäjän saatavilla, joten muilla tileillä ei ole käyttöoikeuksia niihin, mutta kuka tahansa, joka käyttää Xbox Onen järjestelmäpäivityksen esikatseluun rekisteröityä konsolia, pääsee käyttämään uusia ominaisuuksia järjestelmän päivityksen avulla.

Olen ostanut käytetyn konsolin, ja kun käynnistin Xbox Insider -keskuksen, siinä sanottiin, että konsoli on rekisteröity esiversio-ohjelmaan. Miten voin poistua tästä esiversio-ohjelmasta?

Jotta konsolia ei voida poistaa esiversio-ohjelmasta ilman lupaasi, jotkin esiversiot vaativat, että esiversio-ohjelmaan liittynyt käyttäjä pyytää rekisteröinnin poistamista. Jos olet ostanut käytetyn konsolin, joka on rekisteröity esiversio-ohjelmiin, joista haluat poistua, lähetä viesti Xbox Insider -foorumeihin, niin autamme mielellämme.

Kuuluvatko Xbox Insider -ohjelman kautta saatavilla olevat esiversiot salassapitosopimuksen piiriin?

Useimmissa tapauksissa esiversiot eivät kuulu salassapitosopimuksen piiriin, mutta näin ei aina ole. Salassapitosopimusta edellyttävien esiversioiden tapauksessa on hyväksyttävä ylimääräiset käyttöehdot ennen ohjelmaan osallistumista. Kiinnitä huomiota lisäehtoihin, kun liityt esiversio-ohjelmiin.