Kaikki, mitä Xbox Insider -ohjelmasta pitää tietää

Aiheet

Mikä on Xbox Insider -ohjelma?

Xbox Insider -ohjelman kautta innokkaat Xbox-fanit voivat antaa Microsoftille palautetta vielä kehitteillä olevasta sisällöstä.

Xbox Insider -ohjelma on kehitetty aikaisemmasta Xbox Preview -ohjelmasta. Aikaisemmassa ohjelmassa painotettiin ensisijaisesti järjestelmäpäivitysten ennakkokokeilua, kun taas Xbox Insider -ohjelmassa voit kokeilla ennakkoon järjestelmäpäivitysten lisäksi myös pelejä, sovelluksia ja muita uusia ominaisuuksia.

Liity Xbox Insider -ohjelmaan, niin voit kokeilla Xboxiin kehitteillä olevia sisältöjä ja ominaisuuksia ennakkoon sekä samalla auttaa meitä tekemään niistä entistä parempia. Kerro meille, mistä pidät, mitä ilman et tulisi toimeen ja mitä haluat vielä lisätä. Voit tehdä tämän suorittamalla tehtäviä, vastaamalla kyselyihin ja pikakyselyihin sekä ilmoittamalla ongelmista suoraan kehittäjille.

Mitä hyötyä on osallistumisesta Xbox Insider -ohjelmaan?

Osallistumalla Xbox Insider -ohjelmaan voit nauttia yksilöllisestä elämyksestä. Saat automaattisesti oikeudet sisältöjen ennakkokokeiluun kiinnostuksesi kohteiden, Xbox Insider -käyttäjänä viettämäsi ajan, Xbox Insider -tasosi ja -kokemuspisteesi sekä aikaisempien toimiesi perusteella.

Xbox Insider Hub tukee pelien, sovellusten, järjestelmäpäivitysten ja uusien ominaisuuksien ennakkokokeilua.

Perehtyminen Xbox Insider -ohjelmaan

Aloita lataamalla Xbox Insider Hub, joka on Xbox Preview Dashboard -sovelluksen päivitys.

Jos konsolisi on pikakäynnistystilassa ja automaattiset päivitykset ovat käytössä, konsoli lataa päivityksen automaattisesti yön aikana.

Jos konsoli on virransäästötilassa tai automaattiset päivitykset on poistettu käytöstä, toimi seuraavasti:

1. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  2. Valitse Päivitykset-välilehdestä Xbox Preview Dashboard.
  3. Kun päivitys on suoritettu, sovelluksen nimeksi ja kuvakkeeksi muuttuu Xbox Insider Hub.

Lisätietoja Xbox Insider Hubin käytöstä on Xbox Insider Hubin tukisivulla.

Insider-esiversioiden hankinnan edellytykset

Jokaisella Insider-sisältöjen esiversiolla on eri kelpoisuusvaatimukset. Voit tarkistaa kunkin esiversion vaatimukset seuraavasti:

1. Käynnistä Xbox Insider Hub.
  2. Siirry Insider content (Insider-sisältö) -kohtaan.
  3. Valitse haluamasi esiversio.
  4. Kelpoisuusvaatimukset on esitetty Insider-sisältöjen tietosivun Info (Tiedot) -välilehdessä.

Huomautus Insider-sisällöissä näkyvät vain ne esiversiot, joihin olet oikeutettu.

Xbox Insider -ohjelman sopimus

Sinun on hyväksyttävä Xbox Insider -ohjelman sopimus, kun käynnistät Xbox Insider Hubin ensimmäisen kerran. Lisätietoja on Xbox Insider -ohjelman sopimussivulla.

Xbox Insider -ohjelman ja Xbox Preview -ohjelman vertailu

• Xbox Insider -ohjelma sisältää pelien, sovellusten, uusien ominaisuuksien ja järjestelmäpäivitysten esiversioita. Xbox Preview -ohjelma keskittyi ensisijaisesti järjestelmäpäivityksiin.
  • Xbox Preview Dashboard on päivitetty uudeksi Xbox Insider Hub -sovellukseksi. Ulkoasultaan uudistettu sovellus helpottaa sinua kiinnostavien sisältöjen löytämistä, mutta tutut ilmoitukset, tehtävät, kyselyt ja pikakyselyt ovat säilyneet ennallaan.
  • Xbox Insider -käyttäjät ovat oikeutettuja esiversioihin heidän mielenkiinnon kohteidensa, ohjelmassa suoritettujen toimiensa, Xbox Insider -käyttäjänä viettämänsä ajan, Xbox Insider -kokemuspisteidensä ja muiden tekijöiden perusteella.
  • Xbox Insider Hubissa voi nyt tilata useita esiversioita ja lopettaa niiden tilauksen, Xbox One Update Preview mukaan lukien.
  • Xbox One Preview -ohjelmaa kutsutaan nyt Xbox One Update Preview -ohjelmaksi. Se näkyy Xbox Insider Hubissa omana esiversionaan, ja siinä keskitytään järjestelmäpäivitysten ennakkokokeiluun. Siellä voit hallita konsolin rekisteröintiä.

Liittyminen Xbox One Update Preview -ohjelmaan

Vastausten suuren määrän ja rajoitetun tilan vuoksi Xbox One Update Preview -ohjelmaan ei tällä hetkellä voi kutsua ystäviä. Ilmoitamme Insider-käyttäjille, jos tilanne muuttuu tulevaisuudessa.

Huomautus Jos olet aikaisemmin osallistunut Xbox Preview -ohjelmaan, voit nyt liittyä Xbox One Update Preview -ohjelmaan milloin tahansa valitsemalla sen Xbox Insider Hubissa olevasta Insider-sisällysluettelosta.

Lisätietoja Xbox Insider Hubista on Xbox Insider Hubin tukisivulla.

Lisätietoja palautteen antamisesta on Ilmoita ongelmasta -toiminnon tukisivulla.

Xbox Insider -ohjelman usein kysytyt kysymykset

Olen Xbox Preview -ohjelman osanottaja. Tarvitsenko mitään liittyäkseni Xbox Insider -ohjelmaan?

Et. Xbox Preview Dashboard -sovellus, jonka ilmoituksia, tehtäviä, kyselyjä ja muita ominaisuuksia käytät, päivitetään pian uudeksi Xbox Insider Hubiksi.

Kun olet päivittänyt Xbox Insider Hubiin, hyväksy sekä Xbox Insider -ohjelman että Xbox One Update Preview -ohjelman uudet käyttöehdot.

Tarkoittaako tämä, että kuka tahansa voi liittyä Xbox One Update Preview -ohjelmaan?

Valitettavasti kaikki eivät voi kokeilla järjestelmäpäivityksiä ennakkoon. Vastausten suuren määrän ja rajoitetun tilan vuoksi kaikkia kutsuttuja käyttäjiä ei hyväksytä Xbox One Update Preview -ohjelmaan, ja hyväksymme myös uusia käyttäjiä entistä hitaammin.

Osallistumalla Xbox Insider -ohjelmaan voit olla oikeutettu myös muiden pelien, sovellusten ja uusien ominaisuuksien esiversioihin.

Onko minun hankittava järjestelmäpäivityksiä, jos haluan kokeilla Xbox Insider -ohjelman pelien tai sovellusten esiversioita?

Ei. Xbox One Update Preview -ohjelmaan ei tarvitse rekisteröityä, jos haluat kokeilla Xbox Insider -ohjelman muita esiversioita.

Ystäväni on oikeutettu esiversioon, mutta minä en. Mistä tämä johtuu?

Kaikki esiversiot eivät ole kaikkien Xbox Insider Hubin käyttäjien käytettävissä. Osanottajat voivat olla oikeutettuja esiversioihin tietyin ehdoin: he ovat voineet rekisteröityä kehittäjän kautta, kehittäjä on voinut valita heidät tai he vastaavat tiettyjä edellytyksiä, jotka perustuvat muun muassa heidän kiinnostuksen kohteisiinsa, Xbox Insider -ohjelmassa suorittamiinsa toimiin, Xbox Insider -käyttäjänä viettämäänsä aikaan ja Xbox Insider -kokemuspisteisiinsä.

Esiversion tilana on Insider content (Insider-sisältö) -kohdassa Joined (Liitytty), mutta poistumisvaihtoehtoa ei ole. Mistä tämä johtuu?

Jotkin Insider content (Insider-sisältö) -kohdan kohteet, joiden tilana on Joined (Liitytty), ovat ohjelmia, joihin sinut on rekisteröity automaattisesti muiden tekijöiden perusteella. Yleensä nämä ohjelmat eivät ole esiversioita, vaan tehtävien, kyselyjen tai ilmoitusten kokoelmia. Esimerkiksi kaikki Insider-käyttäjät, jotka käynnistävät Xbox Insider Hubin ja hyväksyvät käyttöehdot, rekisteröidään automaattisesti Xbox Insider -ohjelmaan. Täältä löydät yleisiä ilmoituksia, kyselyjä ja tehtäviä, joiden avulla voimme perehtyä kiinnostuksen kohteisiisi ja ilmoittaa sinulle uusista mahdollisuuksista.

Voit poistua näistä ohjelmista lopettamalla Xbox Insider Hubin käytön tai poistamalla sen asennuksen.

Lopetin osallistumisen Xbox Insider -ohjelmaan. Voinko palata?

Kyllä voit. Jos olet aikaisemmin omistanut Xbox Preview Dashboard- tai Xbox Insider Hub -sovelluksen, asenna Xbox Insider Hub -sovellus Omat pelit ja sovellukset -kohdan Valmis asennukseen -luettelosta uudelleen. Jos et löydä sitä sieltä, etsi se Kaupasta.

Ostin uuden konsolin. Voinko käyttää sitä osallistuakseni Xbox Insider -ohjelmaan?

Kyllä voit. Jos olet aikaisemmin omistanut Xbox Preview Dashboard- tai Xbox Insider Hub -sovelluksen, asenna Xbox Insider Hub -sovellus Omat pelit ja sovellukset -kohdan Valmis asennukseen -luettelosta. Jos et löydä sitä sieltä, etsi se Kaupasta.

Myin konsolini. Miten voin lopettaa osallistumisen Xbox Insider -ohjelmaan?

Voit poistaa konsolisi ohjelmasta käyttämällä mitä tahansa toista Xbox One -konsolia, johon on asennettu Xbox Insider Hub. Voit lopettaa osallistumisen ohjelmaan kyseisessä konsolissa käynnistämällä Xbox Insider Hub -sovelluksen ja valitsemalla Settings (Asetukset) > Manage Devices (Hallitse laitteita). Täällä voit poistaa minkä tahansa sinulle rekisteröidyn konsolin rekisteröinnin.

Huomautus Rekisteröinnin poistamisen suorittaminen voi kestää jopa 72 tuntia, jonka aikana voit edelleen vastaanottaa konsoli-, peli- tai sovelluspäivityksiä. Kun rekisteröinnin poistoprosessi on suoritettu, konsoli voidaan palauttaa tehdasasetuksiin. Jos konsolin palauttaminen tehdasasetuksiin on tarpeen, tietojasi ei poisteta.

Perheelläni on yhteinen konsoli. Voimmeko me kaikki osallistua Xbox Insider -ohjelmaan?

Kyllä. Xbox Preview Dashboardia pystyi käyttämään vain konsolin Xbox Preview -ohjelmaan rekisteröinyt henkilö, mutta Xbox Insider -ohjelmaan voivat osallistua kaikki perheesi jäsenet. Kaikki Xbox Insider Hubin käynnistävät käyttäjät voivat käyttää esiversioita kyseisessä konsolissa.

Huomautus Jaettujen konsoleiden tapauksessa Xbox Insider Hubissa käytettävissä olevat sisällöt voivat vaihdella käyttäjäkohtaisesti.

Olen ostanut käytetyn konsolin, ja kun käynnistin Xbox Insider Hubin, siinä sanottiin, että konsoli on rekisteröity esiversio-ohjelmaan. Miten voin poistua tästä esiversio-ohjelmasta?

Jotta konsolia ei voida poistaa esiversio-ohjelmasta ilman lupaasi, jotkin esiversiot vaativat, että esiversio-ohjelmaan liittynyt käyttäjä pyytää rekisteröinnin poistamista. Jos olet ostanut käytetyn konsolin, joka on rekisteröity esiversio-ohjelmiin, joista haluat poistua, lähetä viesti Xbox Insider -foorumeihin, niin autamme mielellämme.

Kuuluvatko Xbox Insider -ohjelman kautta saatavilla olevat esiversiot salassapitosopimuksen piiriin?

Useimmissa tapauksissa esiversiot eivät kuulu salassapitosopimuksen piiriin, mutta näin ei aina ole. Salassapitosopimusta edellyttävien esiversioiden tapauksessa salassapitosopimus on hyväksyttävä ennen ohjelmaan osallistumista. Kiinnitä huomiota lisäehtoihin, kun liityt esiversio-ohjelmiin.