Xbox One S -konsolin ottaminen käyttöön

Xbox One S -konsolin ottaminen käyttöön on helppoa. Seuraa vain seuraavia vaiheittaisia ohjeita.

Xbox One S:n ottaminen käyttöön

Ota konsoli pakkauksesta ja aseta se paikalleen.

Vaihe 1: Ota konsoli pakkauksestaan

Piirros, jossa näkyy Xbox One S -mallipelipaketin sisältö: konsoli, virtajohto, kaksi AA-paristoa, langaton Xbox One -ohjain, HDMI-kaapeli, valinnainen pystyteline ja Xbox Onen asiakirjat, kuten pikaopas ja konsolin käyttöopas. Tarvikkeet on numeroitu niiden jäljessä olevan selitteen mukaan.

Xbox One S -pelipaketti sisältää yleensä seuraavat osat:

1. Xbox One S -konsoli
  2. Virtajohto
  3. Langaton Xbox One -ohjain
  4. Kaksi AA-paristoa
  5. Yksi HDMI-kaapeli
  6. Valinnainen pystyteline (ei sisälly jokaiseen pakettiin; ostettavissa erikseen)
  7. Asiakirjat (pika-aloitusopas, käyttöopas)

Huomautus Joissakin pelipaketeissa voi olla myös muita asioita, kuten pelejä tai Xbox Live -kokeilutarjouksia.

Vaihe 2: Sijoita konsoli

Huono paikan valinta Hyvä paikan valinta
Väärin sijoitettu konsoli, jonka päällä on tarvikkeita. Oikein sijoitettu konsoli, sen ja muiden esineiden välillä on ilmatilaa.

Varmista, että konsolisi paikka on

• vakaa
  • hyvin ilmastoitu, suhteellisen viileä ja suorien lämmönlähteiden ulottumattomissa
  • siisti. Älä laita muita esineitä konsolin päälle, alle tai välittömästi sen viereen. Konsolin oikeassa yläkulmassa oleva esine voi tukkia konsolin tuuletusaukot.

Huomautus Xbox One S -konsoli voidaan sijoittaa vaaka- tai pystytasoon. Telinettä tarvitaan, jos konsoli asetetaan pystytasoon. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One S -konsolin pystytelineen käyttäminen.

Huono paikan valinta Hyvä paikan valinta
Väärin sijoitettu Xbox One S -konsoli, joka on kyljellään ilman pystytelinettä. Oikein sijoitettu Xbox One S -konsoli, joka on vaaka-asennossa ilman pystytelinettä.
Hyvä paikan valinta (pystytelinettä käytettäessä)
Oikein sijoitettu Xbox One S -konsoli, joka on kyljellään pystytelineen kanssa.

Yhdistä konsoli televisioon

Xbox One S -konsolijärjestelmä sisältää yhden HDMI-kaapelin. Tällä kaapelilla voit liittää konsolin HDMI-yhteensopivaan televisioon tai teräväpiirtotelevisioon. Toimi näin:

1. Liitä HDMI-kaapeli konsolin HDMI OUT -porttiin (konsolin takaosassa olevaan vasemmanpuoleisimpaan HDMI-porttiin).
  2. Liitä kaapelin toinen pää television HDMI-sisääntuloon.
Lähikuva Xbox One S -konsolin HDMI-lähtö- ja -tuloporteista.
HDMI-kaapelia liitetään Xbox One S -konsolin HDMI-lähtöporttiin ja television HDMI-tuloporttiin.

Huomautuksia

• Xbox One S -konsolin kuvalähtönä on vain HDMI. Jos liität konsolin myös äänijärjestelmään, lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin liittäminen äänijärjestelmään.
  • Siirrä konsolin takana olevat kaapelit kauemmaksi konsolista ja varmista, että ne eivät kosketa konsolia.

Konsolin liittäminen digiboksiin (valinnainen)

Huomautus Jos käytössäsi ei ole kaapeli- tai satelliittivastaanottimella varustettua televisiota, ohita tämä osio.

Jos liität kaapeli- tai satelliittilähetystä vastaanottavan digiboksin konsoliin, voit hallita televisio-ohjelmia Xbox One S:n kautta. Voit tehdä tämän seuraavasti:

1. Irrota televisiosta HDMI-kaapeli, jolla se on liitetty digiboksiin.
  2. Liitä HDMI-kaapeli konsolin HDMI OUT -porttiin (konsolin takaosassa olevaan vasemmanpuoleisimpaan HDMI-porttiin).
HDMI-kaapelia liitetään Xbox One S -konsolin lähtöporttiin ja television HDMI-tuloporttiin, ja HDMI-kaapelia liitetään Xbox One S -konsolin HDMI-tuloporttiin ja sen toista päätä liitetään digiboksin lähtöporttiin.

Konsolin liittäminen reitittimeen tai modeemiin

Voit käyttää Internetiä Xbox One S -konsolillasi, kun liität sen langattomaan reitittimeen tai modeemiin.

Jos haluat käyttää langatonta yhteyttä, voit tehdä sen konsolin käyttöönoton jälkeen käyttämällä Xbox One -järjestelmän asennusratkaisua. Jos haluat käyttää langallista yhteyttä, liitä reititin tai modeemi Ethernet-kaapelilla konsolin takaosassa, sen oikealla puolella olevaan verkkoporttiin.

Xbox One S -konsolia liitetään reitittimeen.

Konsolin liittäminen Kinect-sensoriin (valinnainen)

Tarvitset Kinect-sovittimen, jos haluat liittää Xbox Onen Kinect-sensorin Xbox One S -konsoliin. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin Kinect-sensorin käyttäminen Xbox One S -konsolin kanssa.

Virtajohdon liittäminen

Liitä konsolin virtajohto ja viimeistele konsolin liitännät toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Liitä virtajohto Xbox One S -konsolin takaosassa olevaan vasemmanpuoleisimpaan porttiin.
  2. Liitä verkkovirtajohdon toinen pää pistorasiaan.

Huomautus Siirrä konsolin takana olevat kaapelit kauemmaksi konsolista ja varmista, että ne eivät kosketa konsolia.

Virtajohtoa liitetään Xbox One S -konsolin takaosan vasemmassa reunassa olevaan porttiin ja pistorasiaan.

Konsoli on nyt asennettu, joten voit kytkeä siihen virran ja suorittaa järjestelmän määritykset. Viimeistele järjestelmän käyttöönotto siirtymällä Xbox One -järjestelmän asennusratkaisuun.