Xbox Onen uudet ominaisuudet toukokuussa

Katso toukokuun Xbox One -päivityksen uudet ominaisuudet!

Arena Xbox Livessä

Haluatko kokeilla pelitaitojasi? Xbox Livellä pelaajat kilpailevat Arenan verkkoturnauksissa, jotka on räätälöity jokaiselle osaamisaluetasolle. Parhaillaan turnauksia on saatavilla peleille Killer Instinct ja World of Tanks (olemme vasta aloittamassa – Lisää Arena-pelejä julkaistaan pian). Jotta voit löytää turnauksia, sinun tulee asentaa pelit (ne ovat saatavilla maksutta Kaupasta), siirtyä Killer Instinct- tai World of Tanks -pelihubiin ja valita sitten Turnaukset -välilehti.

Seurueen peittokuva

Katso, kuka keskustelee seurueessasi samalla, kun pelaat. Paina Xbox-painiketta , siirry kohtaan Seurueet ja valitse Aloita seurue. Käynnistä se valitsemalla Seurueen peittokuva.

Piilota peli tai klubi syötteestäsi

Onko aktiviteettisyötteesi hieman kiivastahtinen? Voit piilottaa pelin tai klubin, joita et halua mieluummin enää nähdä omassa syötteessäsi. Valitse aktiviteettisyötteestäsi julkaisu, siirry ylöspäin ja valitse Asetukset > Hide all from this game (Piilota kaikki tästä pelistä [tai klubista]).