Xbox Onen uudet ominaisuudet heinäkuussa

Tässä ovat heinäkuun päivityksen uudet ominaisuudet!

Omien turnausten luominen

Jos olet klubin omistaja tai järjestelmänvalvoja, voit luoda Areena-turnauksia käden käänteessä. Siirry klubiisi, valitse Turnaukset-välilehti, valitse Luo turnaus, valitse Killer Instinct ja mukauta turnauksesi määrittämällä sen nimi, aloitusaika ja muut tiedot. Kun olet valmis, turnauksesi ilmestyy klubisi Turnaukset-välilehteen.

Jos sinulla ei ole klubia, luo se – voit tehdä sen muutamassa minuutissa. Aloita avaamalla opas painamalla Xbox-painiketta  ja valitsemalla Aloitus. Siirry Yhteisö-välilehteen, valitse Klubeja Xboxilla ja valitse sitten Luo klubi.

Lisää oma kuva profiiliisi

Mukauta profiilisi oman kuvan avulla. Liitä USB-laite, jossa on valittu kuva, tai lataa se OneDrivesta (saatavana kaupasta Sovellukset-kohdasta). Siirry profiiliisi ja valitse Muokkaa profiilia > Vaihda pelaajakuva. (Sinun on aluksi valittava Switch to gamerpic [Vaihda pelaajakuvaan], jos korvaat avatarin omalla kuvalla.)

Valitse Lähetä oma kuva ja noudata ohjeita, jotta voit lisätä oman kuvasi.

Omat kuvat ovat käytettävissä vain aikuisten Microsoft-tileissä.

Sisäänkirjautuminen henkilökohtaisella ohjaimella

Käytätkö jotakin ohjainta useammin kuin muita? Liitä kyseinen ohjain profiiliisi, niin sinut kirjataan automaattisesti sisään, kun ohjaimeen kytketään virta. Voit liittää henkilökohtaisen ohjaimesi painamalla Xbox-painiketta ja valitsemalla Asetukset > Sisäänkirjautuminen, suojaus ja todentamisavain.

Aloitusnäytön kodin viihdekeskus

OneGuide-keskuksen nimi on nyt Viihde. Tämä muutos heijastaa sitä, miten monella tavalla uusimmat elokuvat ja TV-ohjelmat voidaan hankkia Xboxiin. Voit kuitenkin kytkeä myös digitaalisen kaapelivastaanottimen ja selata Xboxin ohjelmaopasta, jonka nimi on edelleen OneGuide. Pääset siihen nyt kuitenkin Viihde-keskuksen kautta.