Xbox Onen uudet ominaisuudet huhtikuussa

Tutustu uusimpiin ja parhaisiin ominaisuuksiin Xbox Onen huhtikuun päivityksen myötä!

Lisää toimintosyötevaihtoehtoja

Etkö tiedä, haluatko tietyn viestin näkyvän tehtäväsyötteessäsi? Piilota se. Valitse viesti ja sitten Vaihtoehdot > Piilota. Tai ehkä haluat vain nähdä tietyn tyyppisiä julkaisuja. Siirry syötteesi yläreunaan ja valitse suodatinpainike ja valitse sitten asetukset.

Jos todella haluat muiden näkevän viestin, kiinnitä se profiilisi tai klubisi tehtäväsyötteen yläreunaan. Valitse viesti ja sitten Vaihtoehdot > Pin to club (Kiinnitä klubiin). Näet viestisi kiinnitettynä ylös, kunnes joku irrottaa tai korvaa sen.

Ryhmän haku -viestien käyttäminen

Jos haluat tarkastella Ryhmän haku -viestejä, joita olet luonut tai joista olet ollut kiinnostunut, paina Xbox-painiketta ja siirry Seurueet > Historian tarkasteleminen ja valitse sitten viesti, jota haluat käyttää uudelleen.

Pelien suodatus

Valitse peleistä ja sovelluksista, haluatko nähdä kaikki pelit, Xbox Onelle tehdyt pelit vai pelkästään omat Xbox 360 -pelit, jotka toimivat Xbox Onessa. Tätä toimintoa voi käyttää sekä jo asennetuissa että kaikissa asennusvalmiiden pelien listalla olevissa peleissä.

Lukijan ja suurennuslasin uudet asetukset

Valitse Xbox Onella ääneen luettavien osien lukijan äänenkorkeus ja persoonallisuus. Kun tarkastelet näyttöjä suurennuslasin kanssa, lähennetty osa näytöstä noudattaa ohjaimen siirtymisiä, joten sinun ei tarvitse ottaa suurennuslasia käyttöön ja pois käytöstä. Tarkastele uusia vaihtoehtoja kohdassa Asetukset > Helppokäyttötoiminnot.