Virhe 0x80004005 ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox-konsolissa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

0x80004005

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox 360 -konsolissa:

80004005

Ratkaisut

Xbox One

Korjaa ongelma käynnistämällä Xbox One -konsoli uudelleen. Toimi näin:

1. Katkaise Xboxin virta painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  2. Irrota konsolin virtajohto. Odota 10 sekuntia.

Tärkeää Odota 10 sekuntia. Tänä aikana virtalähde nollautuu.

3. Liitä virtajohto takaisin pistorasiaan.
  4. Käynnistä konsoli painamalla Xbox-painiketta .

Xbox 360

Korjaa ongelma käynnistämällä Xbox 360 uudelleen. Toimi seuraavasti:

1. Valitse Settings (Asetukset) > Turn Off (Sammuta).
  2. Valitse Turn Off Console (Sammuta konsoli).
  3. Odota 30 sekuntia ja käynnistä sitten Xbox 360 -konsoli.