Virhe 0x8007000E ilmenee, kun yrität ladata pelin Xbox Oneen

Saat seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata pelin Xbox One -konsoliin:

0x8007000E

Asennus pysäytettiin.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-03-30T00:39:26.5441150+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-03-30T00:39:27.5759427+00:00

Ratkaisu 2: Peruuta pelin asennus ja asenna se uudelleen

Peruuta pelin asennus, käynnistä konsoli uudelleen ja asenna sitten peli uudelleen. Toimi näin:

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta .
  2. Valitse Jono ja korosta peli, jonka yrität ladata.
  3. Paina ohjaimen valikkopainiketta  ja valitse sitten Peruuta.
  4. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .

5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Voit tämän jälkeen asentaa pelin uudelleen lataamalla pelin kaupasta. Jos haluat ladata pelin uudelleen, hae se kaupasta, valitse se ja valitse sitten Asenna.