Virhe 0x8007005 ilmenee, kun kirjaudut sisään Microsoft-tiliisi Xbox Onella.

Saat seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Microsoft-tiliisi Xbox One -konsolilla:

There was a problem (Ilmeni ongelma.)
We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com. Sign in 0x8007005 (Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Yritä muutaman minuutin kuluttua uudelleen tai tarkista tilisi kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com. Kirjaudu sisään 0x8007005)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä kirjautua uudelleenkäynnistyksen jälkeen uudelleen sisään.
Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Ratkaisu 2: Poista profiilisi ja lataa se uudelleen

Jos et vieläkään pysty kirjautumaan sisään tiliisi, sinun on poistettava se ja lisättävä se uudelleen konsoliin.

Vaihe 1: Poista tilisi konsolista

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Vieritä Tili-kohdassa oikealle ja valitse Poista tilejä.
  5. Valitse poistettava tili ja vahvista poisto.
    Huomautus Tilin poistoprosessi on mahdollisesti toistettava jopa viisi kertaa, jotta tili poistetaan luettelosta.

Vaihe 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Vaihe 3: Lisää tilisi uudelleen konsoliin

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Vieritä ylös ja valitse Kirjaudu sisään.
  3. Valitse Lisää ja hallitse.
  4. Valitse Lisää uusi.
  5. Anna Microsoft-tilisi sähköpostiosoite ja salasana.
  6. Viimeistele asetusten mukauttaminen toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.