Virhe 0x80070102 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox One -konsoliin

Saatat saada seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään Xbox One -konsoliisi:

0x80070102

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-22T12:07:58.0302596+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Yritä ratkaista ongelma käynnistämällä konsoli uudelleen:

1. Avaa opas painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä.
  4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, yritä kirjautua uudelleen sisään.

Huomautus Jos näyttö on musta etkä pysty siirtymään konsolin oppaaseen, yritä käynnistää konsoli uudelleen manuaalisesti painamalla konsolin Xbox-painiketta 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.