Virhe 0x80073cf3 ilmenee, kun yrität asentaa pelin Xbox Oneen

Näet seuraavan virheen, kun yrität ladata ja asentaa pelin Xbox One -konsoliin:

0x80073cf3

Tämä tarkoittaa, että konsolissa on pelistä jo aikaisempi versio.

Ratkaisu

Tämä virhe ilmaisee, että Xbox One -konsolissa on pelistä jo aikaisempi versio, joka estää uuden version asennuksen. Voit poistaa aikaisemman version seuraavasti:

1. Palaa aloitusnäyttöön.
  2. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta ja avaa Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta.
  3. Korosta pelin nimi, jossa ei ole virhepalkkia, ja paina ohjaimen valikkopainiketta.
  1. Valitse Hallitse peliä.
  2. Valitse Poista asennus tai valitse Sisäinen ja sitten Poista kaikki.
  3. Vahvista, että haluat poistaa pelin asennuksen.
  4. Palaa edelliseen valikkoon painamalla B-painiketta.
  5. Valitse pelin nimi, jossa on virhepalkki, ja paina ohjaimen valikkopainiketta.
  6. Valitse Yritä asentaa uudelleen.