Virhe 0x80080204 päivitettäessä tai asennettaessa Blu-ray- tai Upload Studio -sovellusta Xbox Oneen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität päivittää tai asentaa Blu-ray- tai Upload Studio -sovelluksen Xbox One -konsoliin:

Virhe 0x80080204

Tämä tarkoittaa, että Xbox ei pystynyt päivittämään tai asentamaan sovellusta, sillä sovellus ei ole yhteensopiva konsolin nykyisen käyttöjärjestelmäversion kanssa. Ongelman ratkaisemiseksi konsoli on päivitettävä uusimpaan käyttöjärjestelmäversioon.

Ratkaisu

1. Palaa aloitusnäyttöön ja paina Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Paina valikkopainiketta  ja valitse Asetukset (tai valitse Asetukset Aloitusnäytöstä).
  3. Valitse Järjestelmä.
  4. Valitse Konsolin tiedot.
  5. Valitse Päivitys saatavilla.
  6. Asenna päivitys.
  7. Kun päivitys on suoritettu, lataa ja käynnistä sovellus.