Virhe 0x800c0005 ilmenee, kun toistat kappaletta tai musiikkivideota Xbox Onella tai Xbox-sovelluksella

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa kappaletta tai musiikkivideota Xbox One -konsolilla tai Xbox-sovelluksella:

0x800c0005

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox-konsolin tai laitteen ja toisen palvelun välinen Internet-yhteys on katkeamassa. Usein syynä ovat yhteensopimattomat Network Address Translation (NAT) -tyypit.

Ratkaisut

Voit suorittaa ongelman vianmäärityksen Xbox Onen moninpeliongelmien ratkaisulla.