Virhe 0x80246016 ilmenee, kun yrität asentaa tai päivittää Elokuvat ja TV -sovelluksen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität asentaa tai päivittää Elokuvat ja TV -sovelluksen Xbox Onessa:

0x80246016

Tämä saattaa tarkoittaa, että verkkoyhteydessä on ilmennyt häiriö.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Pysäytä asennus ja yritä asentaa sovellus uudelleen

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
  2. Korosta Omat pelit ja sovellukset -ruutu.
  3. Paina valikkopainiketta ja valitse Lopeta.
  4. Odota vähintään kymmenen sekuntia ja yritä asentaa Elokuvat ja TV -sovellus uudelleen.

Ratkaisu 2: Peruuta sovelluksen asennus ja asenna se uudelleen

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Jono.
  4. Korosta Jono-kohdassa Elokuvat ja TV -asennus, paina ohjaimen valikkopainiketta ja valitse Peruuta.

Voit tämän jälkeen asentaa sovelluksen uudelleen lataamalla pelin kaupasta. Jos haluat ladata sovelluksen uudelleen, hae se kaupasta, valitse se ja valitse sitten Asenna.