Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa:

0x80270300

Tämä ongelma ilmenee sekä digitaalisissa että levypohjaisissa peleissä.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma jollakin seuraavista ratkaisuista.

Ratkaisu 1: Tarkista, asentaako peli päivitystä

Tämä ongelma voi ilmetä, kun konsoli yrittää ladata peliin päivityksen, kun peli on latautumassa tai käynnistymässä. Voit tarkistaa seuraavasti, onko käynnistettävä tai asennettava peli asentamassa päivitystä:

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  2. Siirry aloitusnäytössä oikealle ja valitse Omat pelit ja sovellukset.
  3. Valitse Jono ja tarkista, onko käynnistettävä peli asentamassa päivitystä.

Jos peli ei ole asentamassa päivitystä, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Joskus pelin jumittumis- tai käynnistysongelma voidaan korjata käynnistämällä konsoli uudelleen. Voit käynnistää Xbox One -konsolin uudelleen seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

Ota meihin yhteyttä

Haluatko ottaa yhteyttä tukeen ongelman "Virhe 0x80270300 ilmenee, kun yrität käynnistää, asentaa tai päivittää pelin Xbox Onessa" vuoksi, jota koskevaa sisältöä olit lukemassa, vai jonkin toisen ongelman vuoksi?