Virhe 0x803F7000 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

Virhe 0x803F7000

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei pystynyt tarkistamaan pelin tai sovelluksen käyttöoikeutta. Näin voi käydä, jos et ole kirjautunut sisään Xbox Liveen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-27T17:13:17.7680690+00:00

Ratkaisu 2: Kirjaudu Xbox Liveen käyttämällä tiliä, jolta olet ostanut pelin

Varmista, että olet kirjautunut sisään Xbox Live -tiliin, jolta olet ostanut pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolilla. Tarkista myös, että olet muodostanut yhteyden Xbox Live -palveluun.

Voit testata yhteyden seuraavasti:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Korosta Verkko ja sitten Verkkoasetukset.
  5. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos testi vahvistaa, että yhteys on muodostettu, yritä käynnistää nimike uudelleen.

Ratkaisu 3: Määritä Xbox One -konsoli Xbox-kotikonsoliksi

Xbox Live -palvelu on poissa toiminnasta, emme ehkä pysty tarkistamaan digitaalisesti ostetun pelin tai sovelluksen käyttöoikeutta. Voit korjata tämän ongelman määrittämällä Xbox One -konsolin Xbox-kotikonsoliksi. Lisätietoja on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin määrittäminen Xbox-kotikonsoliksi.

Huomautus Voit määrittää Xbox-kotikonsoliksi vain yhden konsolin.

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Korosta Mukauttaminen ja valitse sitten Oma Xbox-kotikonsoli.
  5. Tarkista tiedot ja tee jokin seuraavista:
    • Määritä konsoli kotikonsoliksi valitsemalla Tee tästä Xbox-kotikonsolini.
    • Poista määritys valitsemalla Tämä ei ole Xbox-kotikonsolini.