Virhe 0x803f8003 ilmenee, kun peli käynnistetään Xbox One S -konsolissa tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa.

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xbox One S -konsolissa tai alkuperäisessä Xbox One -konsolissa pelin, joka edellyttää tilausta, ja tilauksen voimassaoloaika on päättynyt:

0x803f8003

Tapahtui virhe

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista tilauksen tila (esim. Gold-tilaus tai EA Access)

Huomautus Games with Gold -nimikkeitä varten vaaditaan voimassa oleva Xbox Live Gold -tilaus tilillä, jolla Games with Gold -tarjous on alun perin lunastettu.

Voit uudistaa tilauksen seuraavasti:

1. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Palvelut ja tilaukset -sivulle.
  2. Etsi luettelosta tilaus, jonka haluat uudistaa, valitse Uudista ja toimi sitten annettujen ohjeiden mukaan.
  3. Jos et näe Uudista-linkkiä, sinun on ostettava tilaus uudelleen. Siirry Microsoft Storeen osoitteessa http://www.microsoftstore.com.

Ratkaisu 2: Yritä käynnistää peli uudelleen

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
    2. Paina valikkopainiketta , kun pelin ruutu on korostettu.
    3. Valitse Lopeta.
    4. Odota vähintään 10 sekuntia ja yritä käynnistä peli uudelleen.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

Yritä ratkaista ongelma käynnistämällä konsoli uudelleen:

1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
    2. Vieritä alaspäin ja valitse Asetukset.
    3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen ja vahvista valinta valitsemalla Kyllä.
    4. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, kirjaudu sisään ja yritä käynnistää peli uudelleen.