Virhe 0x80BD0004 ilmenee, kun käytät perhetietoja Xbox Onella

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität käyttää perhetietoja tai -asetuksia Xbox Onella:

• 0x80BD0004
  • DESC_FAMILYUSER_ERROR

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox One -konsoli ei pystynyt muodostamaan yhteyttä Xbox Live -palvelimeen.

Ratkaisut

Useimmissa tapauksissa ongelma johtuu tilapäisestä yhteysvirheestä. Yritä muuttaa asetuksia hieman myöhemmin.

Jos ongelma jatkuu, kokeile järjestyksessä seuraavia ratkaisuja. Yritä käyttää tietoja kunkin ratkaisun jälkeen uudelleen. Jos et edelleenkään pysty käyttämään tietoja, siirry seuraavaan ratkaisuun.

Ratkaisu 1: Kirjaudu ulos ja uudelleen sisään tiliisi

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta  avataksesi oppaan ja valitse sitten Aloitus.
  1. Korosta vasemmassa yläkulmassa oleva pelaajakuva.
  1. Valitse tili, paina ohjaimen A-painiketta ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  kun olet kirjautunut ulos tilistäsi.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alas ja valitse tili, johon haluat kirjautua sisään.

Ratkaisu 2: Käynnistä verkkolaite uudelleen

Käynnistä reititin tai modeemi uudelleen toimimalla sen valmistajan ohjeiden mukaan.

Vaihe 3: Testaa Xbox Live -yhteys

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Vianmääritys-kohdasta Yksityiskohtaiset verkkotiedot.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, sinun kannattaa ehkä suorittaa yhteyden vianmääritys Xbox Onen hitausongelman ratkaisun avulla.