Virhe 0x82323012 ilmenee, kun yrität käyttää Xbox Onen pelitallenninta

Saat seuraavan virhekoodin ja sanoman, kun yrität käyttää Xbox Onen pelitallenninta:

0x82323012
Tallentaminen ei onnistunut

Huomautus Virhe saattaa johtua siitä, että joissakin peleissä pelikuvan tallentaminen on oletusarvoisesti poistettu käytöstä. Näissä peleissä ei voi tehdä leikkeitä.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman varmistamalla, että olet ottanut konsolissa pelisieppaukset käyttöön. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan missä tahansa toisessa konsolin näytössä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Oletusasetukset-kohdasta Pelitallennin ja suoratoisto.
  5. Valitse Salli pelikuvan lähetykset ja pelisieppaukset.