Virhe 0x876C0001 ilmenee, kun toistat tai käytät sisältöä Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa tai käyttää sisältöä Xbox One -konsolissa:

0x876C0001

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisältö ei tällä hetkellä ole käytettävissä. Virheen syynä on usein tilapäinen verkko-ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun ilmoitukset

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-09-19T19:01:09.5801652+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-09-19T19:01:09.5801652+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-09-19T19:01:09.5801652+00:00

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

Testaa Xbox Live -yhteys. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.
Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, sinun kannattaa ehkä suorittaa yhteyden vianmääritys Xbox Onen hitausongelman ratkaisun avulla.

Ratkaisu 3: Odota muutama minuutti ja yritä sitten uudelleen

Yleensä tämä ongelma johtuu tilapäisestä verkko-ongelmasta. Voit kiertää ongelman odottamalla muutaman minuutin ja yrittämällä sitten toistaa tai käyttää sisältöä uudelleen.