Virhe 0x87de0017 ilmenee, kun lataat sisältöä Xbox Oneen

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität ladata sisältöä Xbox One -konsoliin:

0x87de0017

Tämä saattaa tarkoittaa, että sisältöä ei voi ladata Kaupasta tai että Xbox Live -palvelussa on ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä ladata sisältö uudelleen

1. Vedä aloitusnäytössä oikeaa liipaisinta (RT ) ja avaa sitten Omat pelit ja sovellukset painamalla A-painiketta .
  2. Valitse Jono ja korosta sitten peli tai sovellus, jonka yrität ladata.
  3. Jos tilana näkyy Jonossa tai Keskeytetty, valitse peli tai sovellus ja paina valikkopainiketta. Valitse sitten Jatka asennusta.

Ratkaisu 2: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-04-29T21:51:38.3030910+00:00
Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-04-29T21:51:38.3030910+00:00