Virhe 0x87DE2713 ilmenee, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität avata pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

Virhe 0x87DE2713

Tämä tarkoittaa, että Kaupasta ei löytynyt pelin tai sovelluksen käyttöoikeutta, jonka perusteella voi tarkistaa, että omistat pelin tai sovelluksen.

Ratkaisu

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-09-26T16:37:03.4847448+00:00
Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-09-26T16:37:03.4847448+00:00

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen.

Ratkaisu 2: Odota ja yritä myöhemmin uudelleen

Jos Xbox Live -palvelu on käytettävissä, nimikkeen paikantamisessa tai käytössä on ilmennyt ongelma. Anna meille hieman aikaa ratkaista ongelma ja yritä myöhemmin uudelleen.