Virhe 0x87DE2720 ilmenee, kun yrität asentaa Xbox-kaupan sisältöä Xbox Oneen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität asentaa Xbox-kaupassa olevaa sisältöä Xbox One -konsoliin:

0x87DE2720

Tämä tarkoittaa, että sisältöä ei pystytty lataamaan Xbox-kaupasta.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman poistamalla sisällön asennuksen ja asentamalla sisällön uudelleen. Lue toimintaohjeet.

Xbox Onessa
  1. Poista sovelluksen tai pelin asennus:
    1. Palaa aloitusnäyttöön kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
    3. Valitse Jono.
    4. Valitse asennettavan sisällön tyyppi.
    5. Paina ohjaimen valikkopainiketta .
    6. Valitse Hallitse peliä tai Hallitse sovellusta.
    7. Valitse peli tai sovellus.
    8. Valitse Poista kaikki.
    9. Vahvista valitsemalla Poista kaikki.
  2. Asenna peli tai sovellus uudelleen. Toimi näin:
    1. Siirry aloitusnäyttöön.
    2. Valitse Omat pelit ja sovellukset.
    3. Valitse Valmis asennukseen.
    4. Valitse Asenna.
Windows 10:ssä
  1. Poista sovelluksen tai pelin asennus. Toimi näin:
    1. Siirry aloitusnäyttöön ja vieritä sovellusten luetteloa, kunnes löydät sovelluksen tai pelin, jonka haluat asentaa.
    2. Pidä sovellusta tai peliä painettuna (tai napsauta hiiren kakkospainiketta) ja valitse Poista asennus.
    3. Vahvista valitsemalla Poista asennus.
  2. Asenna peli tai sovellus uudelleen. Toimi näin:
    1. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Kauppa-sovellus.
    2. Kirjaudu Microsoft-tilisi tunnistetiedoilla Kauppa-sovellukseen.
    3. Valitse tilin kuvake > Oma kirjasto.
    4. Vieritä alas, kunnes löydät sovelluksen tai pelin, jonka haluat asentaa, ja valitse sitten latauskuvake. Sovellus tai peli asennetaan automaattisesti.