Virhe 0x87DF2EE7 ilmenee, kun yrität hakea sisältöä Xbox Live -palvelusta

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität hakea sisältöä Xbox Live -palvelusta:

0x87DF2EE7

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox ei pystynyt lataamaan pyytämääsi sisältöä. Syynä oli todennäköisesti IP-osoitteeseen liittyvän resurssin nimen selvittämisessä ilmennyt ongelma.

Ratkaisut

Useimmissa tapauksissa ongelma johtuu tilapäisestä yhteysvirheestä. Yritä hetken kuluttua uudelleen, niin sinun pitäisi päästä käyttämään hakemaasi sisältöä.

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa:

1. Käynnistä verkkolaite uudelleen.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  6. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot.

Jos testin mukaan pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox Liven hitausongelman ratkaisua.