Virhe 0x8923101c ilmenee, kun yrität liittyä seurueeseen Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität liittyä seurueeseen Xbox One -konsolilla tai Windows 10:n Xbox-sovelluksella:

0x8923101c

Tämä saattaa tarkoittaa, että et ole katkaissut yhteyttä seurueeseen, johon viimeksi liityit.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman katkaisemalla yhteyden seurueeseen, jossa olit mukana, ja yrittämällä sitten liittyä uuteen seurueeseen. Toimi näin:

1. Palaa seurueeseen, johon viimeksi liityit.
  2. Vieritä näytön alaosaan ja valitse Poistu seurueesta.
  3. Yritä liittyä taas uuteen seurueeseen.

Huomautus Jos olit edellisessä seurueessa sen vetäjä, et näe seurueesta poistumisen vaihtoehtoa. Voit katkaista yhteyden kyseiseen seurueeseen ja palata oppaaseen painamalla ohjaimen Xbox-painiketta . Korosta seurue ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta . Valitse Lopeta. Yritä nyt liittyä taas uuteen seurueeseen.