Virhe 0x89231022 ilmenee, kun yrität aloittaa seuruekeskustelun Xbox Onessa

Saat seuraavan virhekoodin, kun yrität aloittaa seuruekeskustelun Xbox Onessa:

0x89231022

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live Gold -tilauksesi on vanhentunut tai se ei kelpaa, tai tarvitset Xbox Live Gold -tilauksen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavasti:

Ratkaisu 1: Päivitä Xbox Live Gold -tilauksesi

Jos maksutapasi on vanhentunut tai se ei kelpaa, Xbox Live Gold -tilaukseen liitetty maksutapa on vaihdettava, ennen kuin voit maksaa maksamattoman maksun ja uudistaa tilauksen. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
  2. Valitse Palvelut ja tilaukset.
  3. Valitse Next charge (Seuraava maksu) -kohdasta Pay now (Maksa nyt) sen tilauksen kohdalla, jonka maksu on myöhässä.
  4. Valitse Change how you pay for these subscriptions (Muuta näiden tilausten maksutapaa) -sivulta vaihdettava maksutapa avattavasta luettelosta.

Huomautus Jos haluat lisätä uuden maksutavan, valitse Lisää uusi maksutapa, valitse Seuraava ja määritä sitten luottokortti, pankkikortti, suoraveloitus (vain Saksassa) tai PayPal-tili uudeksi maksutavaksi toimimalla ohjeiden mukaan. (Kaikki maksutavat eivät ole käytettävissä kaikissa maissa.)

5. Kun olet muuttanut maksutavan, valitse Seuraava. Tällöin maksamattomat laskut siirretään ja uutta maksutapaa veloitetaan välittömästi.

Ratkaisu 2: Hanki Xbox Live Gold -tilaus

Jos haluat hankkia Xbox Live Gold -tilauksen, perehdy ohjeaiheeseen Xbox Live Gold -kokeilujäsenyyden hankkiminen.