Virhe 0x91d7000a ilmenee, kun yrität asettaa Blu-Ray Disc -levyn Xbox One -konsoliin

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität asettaa Blu-ray Disc -levyn Xbox One -konsoliin:

0x91d7000a

Disc Stopped. (Levy on pysäytetty.) Make sure your TV's HDMI input supports HDCP rights management. (Varmista, että television HDMI-tulo tukee HDCP-oikeuksien hallintaa.) If not, try plugging your console into a different TV input. (Kytke muussa tapauksessa konsoli toiseen TV-tuloon.)

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman poistamalla levyn ja käynnistämällä Xbox One -konsolin uudelleen:

1. Poista Blu-ray Disc -levy konsolista.
  2. Siirrä Xboxin aloitusvalikossa, jossa suuressa sovellusruudussa lukee Blu-ray, kohdistus Blu-ray-ruutuun ja paina sitten ohjaimen valikkopainiketta .
  3. Valitse Lopeta. Jos Lopeta-vaihtoehto ei ole käytettävissä, sovellus on jo suljettu.
  4. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta .

5. Valitse Asetukset.
  6. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  7. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .

8. Kun konsoli on käynnistynyt uudelleen, aseta Blu-ray Disc -levy konsoliin.