Virhe 8000001e ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox Oneen Xbox One SmartGlass -sovelluksella

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun Xbox One SmartGlass -sovellus yrittää muodostaa yhteyden Xbox One -konsoliin:

8000001e

We can't connect to your console right now. (Yhteyden muodostaminen konsoliisi ei onnistu juuri nyt.)

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Asenna Xbox One SmartGlass -sovellus uudelleen

1. Poista Xbox One SmartGlass -sovellus laitteesta ja asenna se sitten uudelleen.
  2. Yhdistä laite kotisi langattomaan verkkoon.
  3. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan. Konsoli sammuu.
  4. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla sen tai ohjaimen Xbox-painiketta.

Huomautus Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista vaiheet 3 ja 4. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.

5. Käynnistä Xbox One SmartGlass -sovellus laitteessa ja napauta sitten Yhdistä-kuvaketta.

Huomautus Jos sait tämän virheen pelin pelaamisen jälkeen, perehdy ohjeaiheessa Xbox One SmartGlass ei pysty muodostamaan yhteyttä konsoliin pelin pelaamisen jälkeen oleviin ohjeisiin.

Ratkaisu 2: Varmista, että laite on yhdistetty konsoliin

Yhdistä laite kotisi langattomaan verkkoon. Älypuhelin tai taulutietokone voi olla yhteydessä konsoliin matkapuhelinverkon välityksellä, mutta parhaan suorituskyvyn saat, jos yhdistät laitteen konsolin kanssa samaan langattomaan verkkoon.

Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, yritä muodostaa yhteys käyttämällä Xbox One -konsolin IP-osoitetta:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan missä tahansa toisessa konsolin näytössä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset ja sitten Kaikki asetukset.
  3. Katso konsolin IP-osoite valitsemalla Verkko-kohdasta Lisäasetukset.
  4. Napauta laitteessa, SmartGlassissa, Yhdistä-kuvaketta ja valitse sitten Anna IP-osoite.
  5. Anna näytössä näkyvä IP-osoite ja napauta sitten Connect (Yhdistä).

Ratkaisu 3: Varmista, että käytössä on oikea Microsoft-tili

Jos SmartGlass ei löydä Xbox Onea, varmista, että Xbox Live -pelaajatunnukseesi liitetty Microsoft-tili on sama tili kuin se, jota käytät kirjautuessasi SmartGlassiin. Jos et tiedä Xbox Live -tiliisi liitettyä Microsoft-tiliä, perehdy kadonneen tilin ratkaisuun tai kadonneen salasanan ratkaisuun.

Ratkaisu 4: Varmista, että SmartGlass on otettu Xbox Onessa käyttöön

Lisätietoja SmartGlassin ottamisesta Xboxissa käyttöön saat ohjeaiheesta SmartGlassin määrittäminen ja käyttäminen Xbox Onessa.