Virhe 80004003 ilmenee, kun yrität käynnistää nimikkeen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää nimikkeen:

Virhe 80004003

Tämä tarkoittaa, että emme pystyneet käynnistämään valitsemaasi nimikettä.

Ratkaisu

Ratkaise ongelma odottamalla muutama minuutti, ennen kuin yrität käynnistää nimikkeen uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, sinun on käynnistettävä konsoli uudelleen ja yritettävä sitten uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä käynnistää nimike uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.