Virhe 80040210 ilmenee, kun yrität toistaa leikettä Xbox One -konsolilla

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa leikkeen Xbox One -konsolilla:

Virhe 80040210

Tämä tarkoittaa, että Xbox ei pystynyt toistamaan leikettä, sillä konsolin yhteys Xbox Live -palveluun katkesi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: toimii
2017-01-16T13:28:50.1435181+00:00

Ratkaisu 2: Tarkista verkkoyhteys ja suorita sen vianmääritys

Jos ongelma jatkuu, kokeile seuraavaa:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan missä tahansa toisessa konsolin näytössä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Vieritä Asetukset-kohtaan ja valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset ja valitse sitten Yksityiskohtaiset verkkotiedot.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, suorita yhteyden vianmääritys Xbox Onen hitausongelman ratkaisun avulla.