Virhe 0x80070005 ilmenee, kun käynnistät jotakin Xbox Onessa

Saatat nähdä seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää jotakin:

0x80070005

Tällöin Xbox Livessä tai käytettävässä pelissä on saattanut ilmetä ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet varoituksia, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten käynnistää peli tai sovellus uudelleen.

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-06-23T19:14:56.4993897+00:00

Jos saat saman virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox uudelleen

1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Virta ja käynnistys.
  3. Valitse Sammuta tai käynnistä uudelleen > Käynnistä uudelleen nyt.

Jos saat edelleen tämän virheen, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Poista profiilisi ja lisää se uudelleen

1. Profiilin poistaminen
    1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset > Kaikki asetukset > Tili > Poista tilejä.
    3. Valitse profiilisi ja sitten Poista.
    4. Siirry Virta ja käynnistys -asetukseen ja käynnistä Xbox uudelleen.
  2. Profiilin lisääminen
    1. Palaa aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta .
    2. Valitse Kirjaudu sisään > Lisää ja hallitse.
    3. Anna profiiliisi liittyvä Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja toimi sitten ohjeiden mukaan.

Kun olet valmis, yritä käynnistää peli tai sovellus uudelleen.