Virhe 80070015 ilmenee, kun poistat pelilevyn Xbox One -konsolista asennuksen aikana

Ongelma

Näet seuraavan virheen, kun asennat nimikettä levyltä, mutta poistat levyn Xbox One -konsolista ennen asennuksen päättymistä.

Virhe 80070015

Tämä saattaa tarkoittaa, että asennusta ei suoritettu loppuun levyn ollessa asetettuna konsoliin.

Ratkaisu

Voit ratkaista ongelman asettamalla levyn uudelleen konsoliin ja asentamalla tai käynnistämällä nimikkeen My games & apps (Omat pelit ja sovellukset) -kohdassa uudelleen. Voit tehdä sen seuraavasti:

1. Aseta levy uudelleen Xbox One -konsoliin.
  2. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  ja valitse sitten Pelit ja sovellukset.
  3. Etsi nimike ja yritä asentaa se uudelleen.