Virhe 80070079 ilmenee, kun muodostat yhteyden Xbox Liveen tai käytät Xbox Live -toimintoa

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen tai käyttää Xbox Live -toimintoa:

80070079

Tämä saattaa tarkoittaa, että et pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen tilapäisen verkko-ongelman vuoksi.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-08-23T14:34:30.6960925+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteyden tarkistus ja vianmääritys

Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  5. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot. Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, suorita yhteyden vianmääritys Xbox Onen hitausongelman ratkaisun avulla.