Virhe 8007007A ilmenee, kun muodostat Xbox Live -yhteyden Xbox One -konsolista

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität muodostaa Xbox Live -yhteyden Xbox One -konsolista:

8007007A

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Xbox-konsolin välimuistitiedot on päivitettävä.
  • Xbox Live -yhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Kokeile seuraavia ratkaisuja.

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

Suojaustiedoilla tarkoitetaan puhelinnumeroa tai toissijaista sähköpostiosoitetta, jota käyttämällä voimme ottaa sinuun yhteyttä tilin suojausta koskevissa asioissa. Näiden tietojen perusteella voimme vahvistaa henkilöllisyytesi, ennen kuin tiliisi tehdään muutoksia. Näihin muutoksiin kuuluvat muun muassa uusi salasana, laskutustiedot tai yhteystiedot. Ne auttavat pitämään tilisi suojattuna.

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Jos olet unohtanut salasanasi, vaihda salasanasi.
  2. Vahvista suojaustietosi. Varmista esimerkiksi, että puhelinnumero, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja suojauskysymys (jos se on käytettävissä) on annettu oikein.

Ratkaisu 2: Tarkista laskutustietosi

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Jos olet unohtanut salasanasi, vaihda salasanasi.
  2. Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta.
    Huomautus Varmista, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  3. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistä ja kirjaudu takaisin sisään.
  4. Yritä muodostaa konsolilla yhteys Xbox Liveen.

Ratkaisu 3: Poista tilisi Xbox One -konsolista ja lisää se uudelleen

Vaihe 1: Poista tilisi Xbox One -konsolista

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Tili-kohdasta Poista tilejä.
  1. Korosta poistettava tili ja sen jälkeen Valitse tämä henkilö.
  2. Vahvista valinta valitsemalla Poista.

Vaihe 2: Lisää tilisi uudelleen Xbox One -konsoliin

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Kirjaudu sisään.
  3. Vieritä alas ja valitse tili, johon haluat kirjautua sisään.
  4. Vieritä alaspäin ja valitse Lisää ja hallitse.
  1. Valitse Lisää uusi.
  1. Anna lisättävään Xbox-tiliin liitetyn Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja valitse sitten Enter.
  1. Anna Microsoft-tilisi salasana ja valitse sitten Enter.
  1. Lue Microsoftin palvelusopimus ja tietosuojatiedot ja valitse sitten Hyväksyn.
  2. Määritä kirjautumis- ja suojausasetukset ja lisää tilisi Xbox One -konsoliin toimimalla näytössä olevien ohjeiden mukaan.

Ratkaisu 4: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Jos ongelma ei poistu, suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys.