Virhe 800706BE ilmenee, kun yrität käynnistää Xbox One -sovelluksen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää Xbox One -sovelluksen:

800706BE

Tämä saattaa tarkoittaa, että jokin ongelma on aiheuttanut sovelluksen yllättävän kaatumisen tai sulkeutumisen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Yritä käynnistää sovellus uudelleen

Voit ratkaista ongelman odottamalla muutaman minuutin ja yrittämällä sitten käynnistää sovelluksen uudelleen.

Jos sovellus ei käynnisty, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 2: Käynnistä Xbox One -konsoli uudelleen

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä Xbox One -konsolin uudelleen ja yrittämällä sitten käynnistää sovelluksen uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta .