Virhe 80072EE7 ilmenee, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolilla

Saat seuraavan virheen, kun yrität avata sisältöä Xbox One -konsolilla.

Virhe 80072EE7

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli ei pystynyt lataamaan resurssia, jonka yritit avata. Yleensä tämä virhe ilmenee, kun verkkoyhteysvirhe estää resurssin nimeä selvittämästä IP-osoitetta.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-05-26T04:31:47.4626128+00:00

Ratkaisu 2: Suorita Xbox Live -yhteystesti

1. Käynnistä verkkolaite uudelleen.
  2. Testaa Xbox Live -yhteys:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Verkko.
    5. Valitse Verkkoasetukset.
    6. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.