Virhe 80072EFE ilmenee, kun käytät Xbox One -konsolia

Näet seuraavan virheen, kun käytät Xbox One -konsolia:

Virhe 80072EFE

Tämä saattaa tarkoittaa, että verkkoyhteys katkesi, kun yritit hakea nimikkeen päivityksen.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Ostaminen ja sisällön käyttäminen: toimii
2017-03-27T21:22:50.5346402+00:00

Ratkaisu 2: Testaa Xbox Live -yhteys

1. Käynnistä kodin verkkolaite (modeemi, yhdyskäytävä tai reititin).
  2. Tarkista Yksityiskohtaiset verkkotiedot ja varmista, että pakettihäviö on alle viisi prosenttia. Toimi näin:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Verkko.
    5. Valitse Verkkoasetukset.
    6. Valitse Verkkoasetukset-näytön oikealta puolelta Yksityiskohtaiset verkkotiedot.
    7. Katso tiedot kohdasta Menetetyt paketit, joka on oikean sarakkeen kolmas arvo.

Jos pakettihäviö on yli viisi prosenttia, suorita Xbox Onen moninpelien yhteysvirheiden ratkaisu ja valitse Tiedonsiirron pakettihävikki on suuri.