Virhe 80072F8F ilmenee, kun yrität muodostaa yhteyden Xbox Liveen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käyttää Xbox Live -toimintoa:

80072F8F

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox Live -palvelun yhteydessä on ongelma.

Huomautus Tämä on yleensä tilapäinen virhe.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-09-22T02:56:05.6848484+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä verkkolaite uudelleen

Korjaa ongelma käynnistämällä verkkolaite uudelleen. Käynnistä esimerkiksi reititin tai yhdyskäytävä uudelleen.

Jos ongelma toistuu, kokeile seuraavaa ratkaisua.

Ratkaisu 3: Testaa Xbox Live -yhteys

Voit ratkaista tämän ongelman testaamalla Xbox Live -yhteyden. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Vieritä Asetukset -kohtaan ja valitse Kaikki asetukset.
  3. Valitse Verkko-kohdasta Verkkoasetukset.
  4. Valitse Yksityiskohtaiset verkkotiedot.

Jos testin mukaan pakettihäviö on yli viisi prosenttia, kokeile verkon suorituskyvyn vianmääritystä.