Virhe 801540A9 ilmenee, kun käynnistät pelin Xbox Onessa

Näet seuraavan virhekoodin ja -sanoman, kun yrität ladata pelin Xbox Oneen:

801540A9

Sorry, this profile can't connect to Xbox Live on this console. To fix it, download it again. (Tämä profiili ei valitettavasti pysty muodostamaan yhteyttä Xbox Liveen tällä konsolilla. Korjaa virhe lataamalla profiili uudelleen.)

Tämä saattaa tarkoittaa, että lapsen tilillä on ongelmia ladata perheenjäsenten profiileja.

Ratkaisu

Liitä lapsen tili uudelleen aikuisen tiliin. Toimi näin:

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi ja valitse Perhe-välilehti.
  2. Valitse Lisää lapsi.
  3. Anna sen lapsen tilin sähköpostiosoite, jonka haluat liittää uudelleen aikuisen tiliin. Tällöin lapsen tilin sähköpostiosoitteeseen lähetetään kutsu.
  4. Kirjaudu Microsoft-tilistä ulos ja kirjaudu lapsen tiliin sisään.
    Huomautus Turvallisuussyistä sinua voidaan pyytää vahvistamaan tili.
  5. Valitse Kirjaudu sisään ja hyväksy.
    Huomautus Löydät sähköpostiviestin valitsemalla Näytä Saapuneet-kansio.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.