Virhe 8015DC01 ilmenee, kun käytät Xbox Onea

Saat seuraavan virhesanoman, kun käytät Xbox Onea:

8015DC01

Tämä saattaa tarkoittaa, että konsoli on päivitettävä. Jos käynnistät konsolin uudelleen, se lataa saatavilla olevat päivitykset automaattisesti.

Ratkaisut

Voit yrittää ratkaista tämän ongelman seuraavilla tavoilla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-03-27T16:23:42.3649645+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Käynnistä konsoli saatavilla olevien päivitysten lataamiseksi uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.