Virhe 8015DC12 ilmenee, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox Onella

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität käynnistää pelin tai sovelluksen Xbox One -konsolissa:

8015DC12

Tämä tarkoittaa, että sinun on ehkä odotettava muutama minuutti, ennen kuin yrität toistaa sisällön uudelleen, tai sinun on käynnistettävä konsoli uudelleen.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Yhteisö ja pelaaminen: Rajoitettu
2017-03-29T19:03:59.0000000-07:00

Ympäristöt:

Xbox 360, Xbox One, Xbox Windows 10:ssä, Xbox muissa laitteissa

Palvelut:

Pelivideoiden sieppaaminen

Viimeisin päivitys

Insinöörit ja kehittäjät työskentelevät aktiivisesti ratkaistakseen joidenkin jäsenten ongelman/ongelmat, liittyen saavutusten, ystäväluettelon tai ystävien aktiviteettien katseluun. Pysy kuulolla ja kiitos kärsivällisyydestäsi.

Ratkaisu 2: Käynnistä konsoli uudelleen

Voit ratkaista ongelman käynnistämällä Xbox One -konsolin uudelleen ja yrittämällä sitten käynnistää pelin tai sovelluksen uudelleen. Toimi näin:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.
  5. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta. Yritä sisällön toistamista uudelleen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.