Virhe 80270254 ilmenee, kun toistat sisältöä Xbox One -konsolilla

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität toistaa sisältöä Xbox Onella:

80270254

Tämä saattaa tarkoittaa, että sinun on asennettava oikea sovellus sisällön toistamista varten tai että toistettavaa sisältöä ei ole asennettu.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Televisio, musiikki ja videot: toimii
2017-03-23T20:37:45.4385571+00:00

Ratkaisu 2: Varmista, että pystyt kirjautumaan sisään Xbox Liveen

Varmista, että olet yhteydessä Xbox Live -palveluun ja kirjautunut omaan profiiliisi. Jos et pysty muodostamaan yhteyttä, perehdy Xbox One -yhteysvirheen ratkaisuun.

Ratkaisu 2: Varmista, että käytät oikeaa sovellusta

Varmista, että olet ladannut oikean sovelluksen sisällön käyttöä tai toistoa varten.

Ratkaisu 3: Lataa sisältö uudelleen

Lataa sisältö Xbox-kaupasta uudelleen. Lisätietoja on ohjeaiheessa Pelien asentaminen Xbox Oneen.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.