Virhe 8027025A ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai käynnistää Xbox One -sovelluksen

Näet seuraavan virhekoodin, kun yrität kirjautua sisään tai käynnistää Xbox One -sovelluksen:

8027025A

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.
  • Sovellus ei latautunut odotetussa ajassa.
  • Profiilissasi on ilmennyt sisäänkirjautumisongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-03-23T08:31:03.3657198+00:00

Ratkaisu 2: Käynnistä sovellus uudelleen

Aloita sulkemalla sovellus:

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta .
  2. Paina valikkopainiketta , kun sovelluksen ruutu on korostettu.
  3. Valitse Lopeta.

Odota vähintään 10 sekuntia ja käynnistä sovellus uudelleen.

Ratkaisu 3: Käynnistä konsoli uudelleen

Palauta Xbox One -konsolin välimuisti toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan. Jos konsoli on jumissa, suorita laitekäynnistys huomautuksen ohjeiden mukaan.

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
  4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.