Virhe 80A40002 ilmenee, kun yrität kirjautua sisään tai palauttaa profiilisi Xbox One -konsolissa

Saatat nähdä seuraavan virhesanoman, kun yrität

• kirjautua sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolilla
  • palauttaa profiilisi Xbox One -konsoliin.

0x80A40002

There was a problem and we couldn’t continue (Ilmeni ongelma, emmekä pystyneet jatkamaan)

Tämä voi tarkoittaa seuraavaa:

• Xbox Live -yhteydessä on ongelma.
  • Microsoft-tilissäsi on ongelma.

Ratkaisut

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-04-29T06:20:18.3786116+00:00

Ratkaisu 2: Kirjaudu ulos Xbox Livestä

Jos et pysty lataamaan profiiliasi tai sinulla on muita ongelmia, kun olet kirjautuneena Xbox Liveen, kirjaudu ulos ja sitten uudelleen sisään:

1. Avaa opas painamalla Xbox-painiketta  , valitse Aloitus ja valitse sitten pelaajakuvasi.
  2. Valitse pelaajakuva, josta haluat kirjautua ulos, ja valitse sitten Kirjaudu ulos.
  3. Siirry aloitusnäyttöön ja valitse Kirjaudu sisään tai sano ”Xbox, sign in” (Xbox, kirjaudu sisään).
  4. Valitse tili, johon haluat kirjautua sisään, ja paina sitten A-painiketta .

Ratkaisu 3: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Testaa verkkoyhteyttä.

Huomautus Jos saat Everything is good (Kaikki hyvin) -sanoman, yritä kirjautua sisään Xbox-profiiliisi. Jos saat virhesanoman, perehdy Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisuun.

Ratkaisu 4: Poista ja palauta Xbox-profiilisi

Vaihe 1: Poista Xbox-profiilisi konsolista

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Vieritä Tili-kohdassa oikealle ja valitse Poista tilejä.
    5. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    6. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
    7. Kun olet valmis, valitse Sulje.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen:
      1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
      2. Valitse Asetukset.
      3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
      4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Vaihe 2: Kytke ja katkaise Xbox One -konsolin virta

Lisätietoja konsolin virran kytkemisestä ja katkaisemisesta on ohjeaiheessa Xbox One -konsolin uudelleenkäynnistäminen tai virran katkaiseminen ja kytkeminen.

Vaihe 3: Palauta profiilisi konsoliin

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta  .
    2. Vieritä ylös ja valitse oppaan yläosasta Kirjaudu sisään.
    3. Valitse Lisää ja hallitse.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    5. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    6. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    7. Sinua muistutetaan profiiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Seuraava.
    8. Valitse Save my password (Tallenna salasanani) tai Keep asking for my password (Kysy salasanaani). Profiilisi on nyt ladattu konsoliin Huomautus Voit hallita tilisi käyttöoikeuksia valitsemalla Keep asking for my password (Kysy salasanaani). Muussa tapauksessa kuka tahansa voi kirjautua konsolilla tiliisi ilman lupaasi. Tämä on erityisen tärkeää, jos olet kirjautumassa konsoliin, jota et omista tai jonka jaat muiden kanssa.

Ratkaisu 5: Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys

Suorita Xbox Live -yhteyden vianmääritys toimimalla Xbox One -yhteysvirheen ratkaisun mukaan.