Virhe 80A40004 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa tai Xbox.comissa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa tai Xbox.comissa:

We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by signing in to account.live.com. (Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Yritä muutaman minuutin kuluttua uudelleen tai tarkista tilisi kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com.)
80A40004

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Microsoft-tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Verkkoyhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi. Unohditko salasanasi? Palauta salasanasi.
  2. Valitse Muokkaa suojaustietoja.
  3. Vahvista suojaustietosi. Varmista esimerkiksi, että puhelinnumero, vaihtoehtoinen sähköpostiosoite ja suojauskysymys on annettu oikein.
  4. Siirry Laskutus-kohtaan ja valitse Laskutustiedot.
  5. Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  6. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistäsi.
  7. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolissa.

Ratkaisu 2: Poista ja palauta Xbox Live -profiilisi

Lataa profiilistasi Xbox Live -palvelimilta uusi versio toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Poista Xbox Live -profiilisi konsolista:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle. Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Vieritä Tili-kohdassa oikealle ja valitse Poista tilejä.
    5. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    6. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
    7. Kun olet valmis, valitse Sulje.
    8. Käynnistä konsoli uudelleen:

i. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

ii. Valitse Asetukset.

iii. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.

iv. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

2. Palauta tilisi konsoliin:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle. Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Vieritä ylös ja valitse oppaan yläosasta Kirjaudu sisään.
    3. Valitse Lisää ja hallitse.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    5. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    6. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    7. Sinua muistutetaan tiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Seuraava.
    8. Valitse Save my password (Tallenna salasanani) tai Keep asking for my password (Kysy salasanaani). Tilisi ladataan nyt konsoliin.

Ratkaisu 3: Palauta verkkolaitteen asetukset, käynnistä konsoli uudelleen ja testaa verkkoyhteys

Katkaise ja kytke virta seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta noin viiden minuutin ajaksi. Jos käytössäsi on reititin ja modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
    2. Kytke virtakaapeli viiden minuutin kuluttua modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
    3. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
    4. Käynnistä konsoli uudelleen:
      1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.

Huomautus Voit avata oppaan mistä tahansa toisesta konsolin näytöstä kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.

2. Valitse Asetukset.
      3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
      4. Vahvista valitsemalla Kyllä.

Huomautus Jos et pysty avaamaan opasta tai konsoli näyttää jumiutuneen, paina konsolin Xbox-painiketta noin 10 sekunnin ajan, kunnes konsoli sammuu. Kun konsoli on sammunut, käynnistä se uudelleen koskettamalla konsolin Xbox-painiketta.

5. Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun:
      1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
      2. Valitse Asetukset.
      3. Valitse Kaikki asetukset.
      4. Valitse Verkko.
      5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Testaa verkkoyhteyttä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.