Virhe 80A4000A ilmenee, kun käytät Xbox Live -tiliäsi Xbox Onessa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität käyttää tai hallita Xbox Live -tiliäsi Xbox One -konsolissa:

When this Xbox isn't connected, we can't sign you in. This can happen if you don't save your password. Check your network connection, then sign in. (Kun tätä Xboxia ei ole yhdistetty, emme pysty kirjaamaan sinua sisään. Näin voi käydä, jos et tallenna salasanaasi. Tarkista verkkoyhteys ja kirjaudu sitten sisään.)

80A4000A

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Konsolin yhteys katkesi, kun yritit tallentaa salasanasi konsoliin.
  • Konsolin yhteys katkesi, eikä sinua pystytä kirjaamaan uudelleen sisään, sillä et tallentanut salasanaasi.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-02-28T09:30:42.4163151+00:00
Ratkaisu 2: Katkaise Xbox Live -yhteys ja muodosta se uudelleen
  1. Katkaise konsolin yhteys Xbox Liveen noudattamalla seuraavia ohjeita.
    • Langallinen yhteys: Irrota Ethernet-kaapeli Xbox One -konsolin takaosasta.
    • Langaton yhteys:
      1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta tai sanomalla ”Xbox, go home” (Xbox, siirry aloitusnäyttöön).
      2. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
      3. Valitse Asetukset.
      4. Valitse Kaikki asetukset.
      5. Valitse Verkko.
      6. Valitse Verkkoasetukset.
      7. Valitse Katkaise langaton yhteys.
  2. Sammuta ja käynnistä Xbox One -konsoli. Kun katkaiset ja kytket konsolin virran, konsoli käynnistetään kokonaan uudelleen. Mitään pelejä tai tietoja ei poisteta. Toimi näin:
    1. Sammuta konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-virtapainiketta noin 10 sekunnin ajan.
    1. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla konsolin Xbox-virtapainiketta tai ohjaimen Xbox-painiketta.
      Huomautus
      Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista nämä vaiheet. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.
  1. Muodosta yhteys uudelleen Xbox Liveen.
    Huomautus Jos tarvitset apua yhteyden muodostamisessa, perehdy ohjeaiheeseen Xbox One -yhteyden muodostaminen ensimmäistä kertaa.
  2. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolissa. Lisätietoja on Xbox Onen kirjautumisratkaisussa.

Ratkaisu 3: Sammuta ja käynnistä konsoli ja testaa verkkoyhteys

Voit sammuttaa ja käynnistää konsolin seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta noin 5 minuutin ajaksi. Jos käytössäsi on sekä reititin että modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
  2. Sammuta ja käynnistä Xbox One -konsoli. Lisätietoja Xbox Onen virran katkaisemisesta ja kytkemisestä saat ratkaisusta 2.
  3. Kytke virtakaapeli 5 sekunnin kuluttua modeemiin tai yhdyskäytävään, ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  4. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.

Testaa seuraavaksi yhteyttä Xbox Live -palveluun:

1. Siirry aloitusnäyttöön painamalla ohjaimen Xbox-painiketta tai sanomalla ”Xbox, go home” (Xbox, siirry aloitusnäyttöön).
  2. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Valitse Kaikki asetukset.
  5. Valitse Verkko.
  6. Valitse Verkkoasetukset.
  7. Valitse Testaa verkkoyhteyttä.

Jos ratkaisu toimi, konsolisi muodostaa yhteyden Xbox Liveen: Jos testi epäonnistui, kokeile Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisua.

Huomautus Jos sinua pyydetään päivittämään konsolin ohjelmisto, valitse Kyllä.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.