Virhe 80A4000B ilmenee Xbox Onen laskutus- tai yhteysongelman vuoksi

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi Xbox One -konsolissa:

We couldn't sign you in. Try again in a few minutes, or check your account by
signing in to account.live.com. (Sisäänkirjautuminen epäonnistui. Yritä muutaman minuutin kuluttua uudelleen tai tarkista tilisi kirjautumalla sisään osoitteessa account.live.com.)

80A4000B

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Microsoft-tilisi laskutustiedot on päivitettävä.
  • Verkkoyhteydessä on ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-03-30T23:19:45.0572991+00:00

Ratkaisu 2: Vahvista Microsoft-tilisi suojaustiedot

1. Kirjaudu sisään Microsoft-tiliisi.
    Unohditko salasanasi? Palauta salasanasi.
  2. Valitse Suojaus ja tietosuoja.
  3. Valitse Lisää suojausasetuksia.
  4. Vahvista suojaustietosi. Varmista, että sähköpostiosoitteesi, vaihtoehtoinen sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi on annettu oikein.
  5. Valitse Maksaminen ja laskutus ja sitten Laskutustiedot.
  6. Tarkista Microsoft-tilisi laskutustiedot Varmista esimerkiksi, että Microsoft-tilin laskutusosoite vastaa luottokorttiyrityksen käyttämää laskutusosoitetta. Varmista myös, että Microsoft-tilin maksutiedot vastaavat täsmällisesti luottokorttiyrityksen käyttämiä tietoja kirjainkokoa myöten.
  7. Jos ilmenee virheitä, valitse Muokkaa profiilia ja päivitä laskutustiedot noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita.
  8. Kirjaudu ulos Microsoft-tilistäsi.
  9. Kirjaudu sisään Xbox Live -profiiliisi Xbox One -konsolissa.

Ratkaisu 3: Poista ja palauta Xbox Live -profiilisi

Lataa profiilistasi Xbox Livestä uusi versio toimimalla seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Poista Xbox Live -profiilisi konsolista:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Tili.
    5. Valitse Poista tilejä.
    6. Valitse tili, jonka haluat poistaa.
    7. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
  2. Suorita konsolin laitekäynnistys. Voit tehdä tämän painamalla konsolin Xbox-painiketta, kunnes konsoli sammuu ja käynnistyy uudelleen.
  3. Palauta profiilisi konsoliin:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Kirjaudu sisään.
    3. Valitse Lisää uusi.
    4. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja valitse Enter.
    5. Anna Microsoft-tilin salasana ja valitse Enter.
    6. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    7. Valitse Tietoturva-asetukset-näytössä Tee se nopeasti kuin taikavoimalla, Varmista, että se olen minä tai Lukitse
    8. Jos valitset Tee se nopeasti kuin taikavoimalla- tai Varmista, että se olen minä -asetuksen ja sinulla on Kinect-sensori, Kinect pyytää sinua vahvistamaan, että näytössä olet sinä. Vahvista tämä valitsemalla Se olen minä.
    9. Sinua muistutetaan profiiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Seuraava.
    10. Valitse Valitse väri -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    11. Jos sinulla ei ole Xbox Live Gold -tilausta, näet tilausvaihtoehdot. Jos et halua hankkia Xbox Live Gold -tilausta, valitse Ei kiitos.
    12. Profiilisi ladataan nyt konsoliin.

Ratkaisu 4: Sammuta ja käynnistä konsoli ja testaa verkkoyhteys

Katkaise ja kytke virta seuraavasti:

1. Irrota virtakaapeli reitittimen, modeemin tai yhdyskäytävän takaosasta noin 5 minuutin ajaksi. Jos käytössäsi on sekä reititin että modeemi, irrota virtakaapeli kummastakin laitteesta.
  2. Sammuta Xbox One -konsoli painamalla konsolin etuosassa olevaa Xbox-painiketta kymmenen sekunnin ajan.
  3. Odota 5 minuuttia, kytke virtakaapeli modeemiin tai yhdyskäytävään ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  4. Jos käytössä on reititin, kytke virtakaapeli reitittimeen ja odota, että kaikki valot palautuvat normaalitilaan.
  5. Käynnistä konsoli uudelleen painamalla sen tai ohjaimen Xbox-painiketta.

Huomautus Jos et näe vihreää käynnistysanimaatiota, kun konsoli käynnistyy uudelleen, toista nämä vaiheet. Pidä virtapainiketta painettuna, kunnes konsoli sammuu kokonaan.

Testaa seuraavaksi yhteyttä Xbox Live -palveluun:

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset ja sitten Testaa verkkoyhteyttä

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.