Virhe 80A40010 ilmenee Xbox Onen yhteysongelman tai Xbox Live -palvelun ongelman vuoksi

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität

• kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi
  • pelata peliä Xbox Live -palvelussa
  • käyttää verkkoyhteyttä edellyttävää sovellusta.

There's a temporary problem with the service. (Palvelussa on tilapäinen ongelma.) Please try again. (Yritä uudelleen.)

80A40010

Tähän voi olla syynä jokin seuraavista:

• Xbox Live -yhteydessä on ongelma.
  • Xbox Live -palvelussa on tilapäinen ongelma.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla:

Ratkaisu 1: Tarkista Xbox Live -palvelun tila

Jos näet täällä jonkin varoituksen, odota, kunnes palvelu on taas käytettävissä, ja yritä sitten uudelleen:

Xbox Liven keskeiset palvelut: toimii
2017-01-25T00:00:41.0672708+00:00

Ratkaisu 2: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset.
  6. Valitse Verkkoasetukset-näytön oikealta puolelta Testaa verkkoyhteyttä.
    Jos sinulla on yhteysongelmia, perehdy Xbox One -verkkoyhteysvirheen ratkaisuun.

Ratkaisu 3: Poista ja palauta Xbox Live -profiilisi

1. Poista Xbox Live -profiilisi konsolista:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Tili.
    5. Valitse Poista tilejä.
    6. Korosta poistettava tili ja paina sitten A-painiketta.
    7. Vahvista valinta valitsemalla Poista.
    8. Kun olet valmis, valitse Sulje.
  2. Suorita konsolin laitekäynnistys:
    1. Avaa opas kaksoisnapauttamalla Xbox-painiketta.
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Käynnistä konsoli uudelleen.
    4. Vahvista uudelleenkäynnistys valitsemalla Kyllä.
  3. Palauta profiilisi konsoliin:
    1. Avaa opas vierittämällä aloitusnäytössä vasemmalle.
    2. Valitse Kirjaudu sisään, joka on oppaan ylin vaihtoehto.
    3. Valitse Lisää ja hallitse.
    4. Valitse Lisää uusi.
    5. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    6. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    7. Valitse Tältä sinä näytät -näytöstä Seuraava.
    8. Valitse Valitse väri -näytöstä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Seuraava.
    9. Profiilisi ladataan nyt konsoliin. Palaa aloitusnäyttöön painamalla Xbox-painiketta.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.