Virhe 80A40011 ilmenee, kun kirjaudut sisään Xbox Liveen Xbox Onessa

Näet seuraavan virhesanoman, kun yrität

• kirjautua sisään Xbox Live -tiliisi
  • pelata peliä Xbox Live -palvelussa
  • käyttää verkkoyhteyttä edellyttävää sovellusta.

Varmista ennen sisäänkirjautumista, että olet yhteydessä Xbox Liveen. Testaa verkkoyhteyttä tai siirry Settings (Asetukset) > Network (Verkko) -kohtaan ja tarkista, ilmoittaako Xbox Live -palvelu ongelmista.

80A40011

Tämä saattaa tarkoittaa, että Xbox One -konsolin verkkoyhteys on katkennut.

Ratkaisut

Yritä ratkaista ongelma seuraavien ratkaisujen avulla.

Ratkaisu 1: Testaa yhteyttä Xbox Live -palveluun

1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
  2. Valitse Asetukset.
  3. Valitse Kaikki asetukset.
  4. Valitse Verkko.
  5. Valitse Verkkoasetukset. Tunnetut käyttökatkot ilmestyvät näytön keskelle.
  6. Valitse Verkkoasetukset-näytön oikealta puolelta Testaa verkkoyhteyttä.
  7. Kun olet testannut verkkoyhteyden, valitse näytön oikealta puolelta Testaa moninpeliyhteyttä.

Ratkaisu 2: Poista ja palauta Xbox Live -profiilisi

1. Poista Xbox Live -profiilisi konsolista:
    1. Avaa opas napauttamalla Xbox-painiketta .
    2. Valitse Asetukset.
    3. Valitse Kaikki asetukset.
    4. Valitse Tili.
    5. Valitse Poista tilejä.
    6. Valitse poistettava tili ja paina sitten A-painiketta.
    7. Vahvista valinta valitsemalla Poista. Kun olet valmis, valitse Sulje.
  2. Suorita konsolin laitekäynnistys. Voit tehdä tämän painamalla konsolin virtapainiketta, kunnes konsoli sammuu ja käynnistyy uudelleen.
  3. Palauta profiilisi konsoliin:
    1. Valitse aloitusnäytön vasemmasta yläkulmasta Sign in (Kirjaudu sisään).
    2. Valitse Add new (Lisää uusi).
    3. Anna Microsoft-tilin sähköpostiosoite ja salasana ja valitse Enter.
    4. Vahvista tilisi tietosuoja-asetukset. Näitä käytetään kaikissa Xbox One -konsoleissa, joihin kirjaudut. Valitse Seuraava.
    5. Valitse Choose a color (Valitse väri) -näytössä aloitusnäyttösi väri, niin erotut helposti muista saman konsolin käyttäjistä. Valitse Next (Seuraava).
    6. Sinua muistutetaan profiiliisi liittyvästä pelaajakuvasta. Valitse Next (Seuraava).
    7. Valitse Save my password (Tallenna salasanani) tai Keep asking for my password (Kysy salasanaani). Profiilisi ladataan nyt konsoliin.

Jos ongelma toistuu, ota yhteyttä Xbox-tukeen.